Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Deși Războiul Rece s-a încheiat de mult, Europa liberă continuă să nu-și dezamăgească ascultătorii

Zoom Deși Războiul Rece s-a încheiat de mult, Europa liberă continuă să nu-și dezamăgească ascultătorii

Jurnalul lui Barack Obama (trăgător cu urechea)

2 ianuarie 2013

Dragă jurnalule, CIA a interceptat azi o convorbire personală de două ore între Angela Merkel și Vladimir Putin. Merkel l-a sunat pe Putin ca să-i ceară o rețetă de borș. Două ore, frate, au vorbit numai de borș! Mi-e dor de vremea cînd îi interceptam convorbirile lui Berlusconi. Pînă și aparatele noastre de interceptat se îmbolnăveau de sifilis din cînd în cînd.

4 aprilie 2013

De săptămîna trecută am început să-i interceptăm convorbirile lui Băsescu. Pînă acum a sunat de 63 de ori la un domn pe nume Lăzăroiu. De fiecare dată același lucru: "Chioșc, acum!". Bănuim că e vorba de un mesaj codat.

2 august 2013

Băsescu a trimis azi un SMS cu textul "Da" la OTV, după care a făcut cinci dedicații la Taraf TV.

30 octombrie 2013

Am încetat să-i mai ascultăm telefonul lui Băsescu, se auzea tot timpul un bîzîit ciudat și venea un miros straniu pe receptor. În schimb, am început să-i interceptăm convorbirile prim-ministrului. Aparent, vorbește tot timpul cu un deputat dubios: Victor Ponta.

 

Jurnalul lui Traian Băsescu (trăgător cu măseaua)

4 ianuarie

Dragă jurnalule, am auzit ca Obama îi ascultă telefonul Merkeliței. Mi se pare absolut rușinos. Cum să asculți vreodată ce zice o femeie?

12 aprilie

Înțeleg de la oamenii mei că Obama îmi ascultă telefonul de o săptămână. N-am nimic împotrivă. Sper, totuși, să nu afle că DNA-ul îi ascultă telefonul de doi ani.

9 august

Uneori, cînd îi ascult lui Obama telefonul, îl pun pespeaker. Mă gîndesc că poate, din greșeală, se mai lipesc niște cuvinte în engleză și de EBA. Slavă Domnului, știm cu toții că pentru cuvintele în română nu mai e nici o șansă.

30 octombrie

Am încetat să-i mai ascultăm telefonul lui Obama. Omul are o vrăjeală ieftină, intrigă previzibilă și personaje banale. Păi, ce-i asta, doar n-am cumpărat Levantul pe hîrtie ca să-l ascult audiobook!

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint