Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Digi24, coafura rezistă

Zoom Digi24, coafura rezistă

Viorica Dăncilă și-a schimbat freza, moment în care CTP și-a spus: Hei, dar ce-ar fi să profit de asta și să mă fac de rahat?

Și asta a și făcut. În cuvinte multe, scrâșnind pascal din dinți, mijind ochii astfel încât privirea să-i pătrundă, prin nefericitul Prelipceanu, spre profunzimi inaccesibile omului. Simțindu-se străpuns, Preli a holbat ochii… dar de ce vă povestesc asta, că suntem familiarizați cu încercările lui Preli de a se transforma în melc?

De vreo săptămână, Viorica nu mai e pe placul lui Dragnea și pe placul agresivilor lingăi din jurul lui Liviu Dragnea. Că Dăncilă ar întoarce armele împotriva stăpânului este ceva infinit, ce mintea umană nu cred că poate cuprinde. Fie s-a stricat, fie o asigură toți că mustăciosul intră în pușcărie acuși-acuși, iar ea o să aibă alt stăpân.

Pe acest fond de tulburări politice și de personalitate ale Vasilicăi a survenit schimbarea de freză a doamnei premier. Cupola aia poleită și dată cu fixativ a dispărut, Viorica apărând cu părul mai pleoștit, mai lipit de țeastă. Să zicem că a pierdut aerul ăla de pupăză analfabetă încrezută și a revenit la pământeanul bătută-n cap.

Ei bine, lui CTP asta i-a spus multe: ”Să știți că mi-a plăcut coafura asta, de aceea și fac acest comentariu. Vedeți cum e părul acesta? Cade natural! Este pentru prima dată când o văd pe doamna Dăncilă când firele de păr nu sunt chinuite”.

Firele de păr nu sunt chinuite… Imaginați-vă spunând asta, cu maxilarul încleștat, cineva care pare că ar chinui orice, oricând, oricum, într-o abordare milimetrică, matematică, tehnică. Bestia antipesedistă, anticomunistă, mașinăria infernală care toca Ciuma Roșie, iat-o, înmuiată, îngenuncheată, căutând cu privirea spre cer cum căuta Daea spre Dragnea.

CTP + Preli: „Părul îi cade natural, parcă, dintr-o dată, și fața ei este alta. Până acum, întotdeauna trebuia să se contorsioneze, să se umfle, să fie un soi de șerpi. Nu trebuia părul lăsat să cadă nici o clipă și figura era atrasă de păr spre o fixitate. Păr dat cu fixativ și fața dată cu fixativ. Acum parcă nici rujul nu mai este atât de… nu mai zic nimic! (Cosmin Prelipceanu: “Strident!” – n. red.) Strident, cum era. A căpătat dintr-o dată un soi de limpezire, de schimbare la față, dacă vreți. Mie îmi place, o admir în această nouă postură. Da, e mai umană”.

Este evident că asta se întâmplă acum, când Viorica iese de pe orbita lui Dragnea. El o punea să-și facă freza aia.

Mai umană, Digi24, coafura rezistă.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale