Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Din lipsă de infractori, polițiștii britanici au ajuns să apeleze la cadavrele gonflabile

Zoom Din lipsă de infractori, polițiștii britanici au ajuns să apeleze la cadavrele gonflabile

Poliția orașului Alicante a arestat un lituanian care a simulat de 20 de ori un atac de cord pentru a nu-și achita notele de plată la restaurant. Ce înțelegem noi de aici ca români: că limita este 19.

Un fermier din Polonia a descoperit, în timp ce-și ara pămîntul, un fier de topor vechi de 5.000 de ani și un vîrf de suliță de 3.500 de ani. Imediat după ce știrea a apărut în presă, fermierul a fost contactat de domnul Nicolae Ciucă, foarte interesat să le cumpere pentru dotarea armatei române cu tehnică modernă.

Un tribunal britanic a decis: bancherii de la CityBank au avut tot dreptul să concedieze un manager pentru crima de a fi decontat două sendvișuri și două porții de paste, deși 50% din mîncare (plus dobînda, vă dați seama) fusese consumată de partenera lui. Ce înțelegem noi ca români: limita acceptabilă pentru hoție în contabilitate începe de la două linguri de mîncare în sus.

Cadavrul unui bărbat a stat zile întregi în fața unei case pentru că toată lumea a crezut că e o decorațiune de Halloween. Acum, Poliția locală a deschis o anchetă, iar proprietarul casei probabil că își promite că, data viitoare, nu va mai cumpăra decorațiuni de la tipi dubioși care vînd direct din portbagaj.

Poliția britanică a închis un drum  31 de ore, timp necesar și suficient ca să investigheze o presupusă crimă și să deducă, prin mijloace specifice, că presupusul cadavru aruncat într-un tufiș era, de fapt, o păpușă gonflabilă. Acum păpușa se află în stare bună și declară că este interesată de o carieră în Poliție, pentru că testele au arătat că are în mod clar mai puțin aer între urechi decît anumiți oameni ai legii.

Citeşte mai multe despre:
PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint