Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Distincţia „Un Certain Bastard“

Zoom Distincţia „Un Certain Bastard“

► Doi indivizi mascaţi care se pretindeau poliţişti au jefuit un om de afaceri danez, de la care au luat un ceas în valoare de 30.000 de euro şi un inel. Acest mod de operare prin care infractorii se dau drept oameni ai legii e foarte întâlnit la noi şi poartă numele de „metoda Maradona“. Se pare că, atunci când tâlharii apelează şi la greşeli gramaticale, banalităţi despre viaţă şi vedetisme de machedon, metoda se numeşte „Maradona din Carpaţi“.

► Mii de bucureşteni s-au adunat la Patriarhie în ziua de Bobotează pentru a lua agheazmă. E ciudat că, după ce s-au îmbrâncit pentru tigăi, electrocasnice la preţ redus, cozonaci şi carne de porc, oamenii au ajuns să se calce în picioare şi pentru apă.

► După moartea lui Sergiu Nicolaescu, a apărut un bărbat care susţine că este fiul nelegitim al acestuia. Cu adevărat inedit ar fi fost însă ca acea persoană să fie chiar Andrei Iucinu, care să pretindă că e fiul nelegitim al lui Nicolaescu, rezultat din idila pe care maestrul a avut-o cu Dumitru Tinu.

► Ponta l-a demis pe şeful Institutului Naţional de Statistică, Vergil Voineagu, după ce INS a revizuit în scădere cu 20 de miliarde de lei PIB-ul României pe 2011. Statistic vorbind, era imposibil ca Voineagu să nu fie schimbat, deoarece el reprezenta un procent semnificativ, de aproape 100%, din preşedinţii INS.

► Judecătorii din Râmnicu Vâlcea au iniţiat procedura de revocare a lui Cristi Danileţ din CSM. Nu se ştie sigur dacă judecătorii respectivi chiar vor să-l demită pe Danileţ sau au depus cererea asta de revocare doar ca să-l ajute să plătească o pensie alimentară mai mică.

Publicat în Cațavencii, nr. 1 (79)/2013

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint