Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Doctorie rai, rai care erai

Zoom Doctorie rai, rai care erai

După o noapte chinuitoare în care mi-am dorit de cel puțin trei ori să-mi scot singur amigdalele cu o lingură ruginită, am fost în sfîrșit la doctor. Doctorul meu are o plasmă nesimțită în sala de așteptare, pentru că așa sînt medicii la privat, au plasme nesimțite. Ei bine, pe plasma respectivă rula cu foarte multă nonșalanță un film despre o epidemie ucigașă care rădea jumătate din populația Pămîntului. Cînd am ajuns eu, virusul de-abia începea să se manifeste, ascuns cu iscusință sub forma unei banale răceli, cu dureri de gît, muci și tuse.

Nu știu cum se chema filmul, dar sigur e în Top 5 cele mai potrivite filme de văzut într-un spital, imediat după ăla cu operația care nu reușește, ăla cu dentistul care te adoarme și-ți bagă chestii în fund și, desigur, preferatul meu, ăla cu hoțul de organe deghizat în pacient.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint