Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Doctorul ne opera la buzunare

Zoom Doctorul ne opera la buzunare

Procurorii DNA spun că Sorin Oprescu ar fi primit un milion de euro mită în doi ani de zile. Este o sumă frumușică, deși, dacă ne gândim că Sânmărtean ia un milion pe an la arabi, fără să aibă nici o facultate, parcă-ți vine să te revolți pentru nedreptatea care există în lume.

Mi se pare foarte amuzant cum se gândesc să ascundă șpaga ăștia care iau șpăgi. Prietenii lui Vâlcov țineau niște tablouri sub pat și prin pereți, Oprescu cică băga banii în niște perne… Nu, serios, ei cum își imaginează că are loc o percheziție? Intră procurorii pe hol, aruncă o privire prin casă – lăsați, nu mai intrăm, că nu vrem să ne descălțăm – și, dacă nu văd niște fișicuri de bani agățate de lustră sau nişte baloți de bani pe masa din sufragerie, pleacă.

Valeriu Zgonea a anunțat că prezintă “principiile privind legea votului prin corespondență”. Imaginea asta, cu niște principii ieșind pe gura lui Valerică, e la fel de impresionantă ca imaginea aia cu Sexy Brăileanca recitând “Elegia Oului”.

Nu se știe nici până în acest moment care este cota de refugiați pe care ar trebui s-o primească România. Umblă vorba că sute de mii de refugiați ar dori să vină să se stabilească în România, atrași de lupta anticorupție susținută care se duce la noi.

Traian Băsescu a anunțat că se înscrie în PMP și că va avea ca unic scop unirea României cu Republica Moldova. Adevărul e că acest scop politic nu mai pare atât de tâmpit ca acum două-trei luni, când l-a anunțat prima dată, după ce vedem că Europa se unește cu mii de musulmani în fiecare săptămână.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale