Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Doi pitici susțin că paltonul trântit de Iohannis le aparține

Zoom Doi pitici susțin că paltonul trântit de Iohannis le aparține

Răsturnare de situație în cazul paltonului pe care l-a trântit Klaus Iohannis, în urmă cu șapte ani. Se pare că elegantul palton nu îi aparținea președintelui, ci era al unor pitici care obișnuiau să urce unul pe umerii celuilalt, pentru a avea înălțimea normală a unui adult. Ei se îmbrăcau apoi cu paltonul și puteau astfel intra în toate locurile unde exista o limită de înălțime pe care altfel n-ar fi depășit-o.

„Paltonul a ajuns la domnul președinte dintr-o greșeală“, a explicat unul dintre pitici. „Se pare că frecventăm aceleași locuri, iar la plecare a luat întâmplător paltonul nostru. Mare noroc că l-a azvârlit jos când noi nu eram înăuntru. S-ar fi putut răni cineva“, a mai spus piticul, care ne-a mărturisit că acum obișnuiește să doarmă printre crosele de golf ale președintelui.
Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale