Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Dosare mai puțin cunoscute în care e implicat Liviu Dragnea

Zoom Dosare mai puțin cunoscute în care e implicat Liviu Dragnea

Dosarul Țigareta – A nu se confunda cu vechile dosare Țigareta, de pe vremea lui Emil Constantinescu. La fel ca-n cazul dosarului Bombonica, numele acestui dosar vine de la o femeie, Țigareta Georgescu, o prietenă din copilărie a lui Liviu Dragnea. Împreună cu ea, liderul PSD ar fi fraudat alegerile pentru funcția de șef al clasei la clasa a VI-a B de la Școala Generală numărul 3 din Alexandria. Elevul de serviciu nu e nici el străin de frauda electorală. El a fost deja condamnat într-un alt dosar și își ispășește acum pedeapsa, nemaiavând voie pe tabletă sau telefon până în iunie 2019.

Dosarul Mineriada 2 – În 1993, pe vremea când era chelner la un lactobar din Alexandria, Liviu Dragnea a păcălit niște elevi de liceu că Mineriada e scrisă tot de Homer și că e continuarea de la Iliada. Din cauza lui, elevii au rămas corigenți la literatură universală și n-au mai avut voie se plece la mare toată vara. Părinții victimelor cer să se facă dreptate.

Dosarul FNI – Liviu Dragnea e bănuit că i-a încărcat cu munca pe niște tipografi și că din cauza lui au scos o întreagă ediție a dicționarului francez-român în care cuvântul “fin” e scris “fni”.

Dosarul Flota – Se referă la Marian Flota, un toboșar din Videle împreună cu care Dragnea a avut o formație și a păcălit multă lume că face muzică, deși suna foarte dubios ce cântau ei acolo.

Dosarul Cușină – În acest dosar, Liviu Dragnea e acuzat că, împreună cu Vladimir Cușină, un prolific inventator de produse de papetărie, i-a obligat prin lege pe români să se prezinte în fața funcționarilor publici doar cu dosarele pe care Cușină le-a inventat și cărora le-a dat numele lui.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale