Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Dosarul cocină pentru VIP-uri

Zoom Dosarul cocină pentru VIP-uri

O gașcă de porci mistreți din Toscana au dat iama în ascunzișul unor traficanți de droguri și au tras pe rît cocaină în valoare de 20.000 de euro. Fiind vorba de o știre cu mistreți și cocaină, cumva ne-am fi așteptat să fie vorba și de familia Țiriac în combinația asta. Se pare că ne-am înșelat, dar poate c-ar trebui totuși să-și ia notițe pentru sesiunile viitoare de vînătoare de la Balc.

Un bărbat care mergea beat pe trotineta electrică și iodleruia a fost tras pe dreapta de Poliția din orașul german Erfurt, care i-a luat carnetul de șofer și l-a amendat corespunzător. Sîntem curioși dacă i s-a ridicat și permisul de cîntat iodlere pentru că iodleringul e principala cauză a accidentelor rutiere în Germania, Austria și Elveția.

O ședință a Consiliului Local din Veneția, în care s-a votat să nu se ia măsuri împotriva schimbărilor climatice, a fost întreruptă după ce sala de consiliu a fost inundată. Unii ar spune că e vorba de ironia sorții, alții ar zice să nu le mai dăm apă la moară celor care zic că omenirea se scufundă.

Insulele Feroe vor fi închise trei zile în 2020, timp în care vor intra în reparații capitale. Super, uite așa se duce și ultima țară pe care o mai puteam bate la fotbal.

Un bărbat din Rusia care și-a înlocuit pisica grasă cu o pisică slabă la check-in-ul de la aeroport, ca să-și poată transporta pisica grasă gratis, a fost ginit de compania aeriană după ce s-a lăudat pe Facebook că și-a transportat gratis pisica grasă. Morala poveștii: dacă aveți o pisică grasă, nu vă lăudați cu ea pe Facebook. Serios, vă faceți mai mult rău. Găsiți o pisică slabă cu care să vă lăudați. Pisica grasă oricum va profita de atenție.

Papa Francisc a atenționat marile companii din industria IT că sînt responsabile pentru siguranța copiilor de pretutindeni. Ar fi bine ca marile companii din industria IT să fie responsabile cu siguranța copiilor, pentru că, așa cum știm cu toții, Biserica Catolică nu poate fi lăsată sigură în aceeași cameră cu niște copii.

Un pod din Disneyland s-a rupt după ce un bărbat a încercat să sară pe el ca să le demonstreze copiilor că podul e sigur și n-o să se rupă. Poate că lumea n-ar mai trebui să aibă încredere în Donald să proiecteze și să construiască poduri. În mod evident, nu e în stare să facă nici ziduri, d-apăi poduri.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • O beție cu Marx

  26 mai 2020

  Un fermier german a încercat să se joace de-a Tarkovski cu naivii culegători de sparanghel din Ferentari, refăcînd pe plantația sa scena tulburătoare din filmul Solaris în care cosmonautul pierdut […]

 • Bătrînii noștri mor de tineri

  26 mai 2020

  Nu mai e mult și vom auzi cum a învins Klaus Iohannis epidemia de coronavirus. „Eu, Guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de […]

 • Conspirația incompetenților

  26 mai 2020

  România funcționează în virtutea inerției. Nu de azi, de ieri, ci aproape dintotdeauna. Mulți dintre concetățenii noștri, cam 2,5 milioane, cred că România e Bucureștiul. Alții cred că România e […]

 • Mozart pe colivă

  19 mai 2020

  Ca oaia bearcă ce-și ține coada iluzorie pe sus, Guvernul României le-a dat austriecilor o lecție de demnitate națională săptămîna trecută, obligîndu-i să trimită un tren special pentru româncelecare-i șterg […]

 • O nouă stafie bîntuie România: propaganda rusă

  19 mai 2020

  Propaganda rusă, poreclită uneori “propaganda pro-rusă”, e o specie eliberată recent pe piață, într-un moment în care anticorupția s-a demonetizat, Ciuma Roșie a trecut în Opoziție, iar pericolul maghiar, folosit […]