Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Dragonul roşu al presei aruncă cenuşă

Zoom Dragonul roşu al presei aruncă cenuşă

O veste bună pentru Evenimentul zilei. Ziarul nu mai gîfîie. Sau cel puţin aşa susţin cei care i-au pus ultima oară oglinda la nas. Singurii aburi care mai pot fi consemnaţi în redacţie sînt cei ai lui Horia Tabacu, dar şi el, după ce grupul de firme Niro a încetat să mai bage bani, este văzut din ce în ce mai des fără urme de violenţă pe faţă, semn că nu se mai ia la trîntă din te miri ce cu asfaltul şi bordurile.

Nicolae Dumitru, patronul Niro, mai puţin cunoscut ca naş al lui Dan Andronic şi mai mult ca fin negustor de chinezării, nu vrea să mai bage nici un ban. Omul aştepta să i se întoarcă nişte bani în viitor. Iar cum din Evz nu se întorc bani, ci doar retururi, Nicolae Dumitru aştepta promisiunea unei noi guvernări pedeliste şi, pe cale de consecinţă, contractele aferente. Însă, aşa cum ne-a obişnuit, guvernarea pedelistă nici măcar această promisiune nu şi-o va ţine.

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint