Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Dreapta românească s-ar reuni în Europa

Zoom Dreapta românească s-ar reuni în Europa

După succesul incontestabil obţinut la alegerile parlamentare, o mare parte a dreptei româneşti (aripa tînără, cum ar veni) a început să-şi caute rapid ceva de lucru, pentru că a aflat că nu poate trăi încă patru ani din sumele strînse cu chiu, cu vai în timpul campaniei electorale. Neam­ţu a sunat rapid la Washington, cu taxă inversă, dar înainte să-i ceară un post, ceva, Vladimir Tismăneanu i-a închis telefonul în nas, spunîndu-i că statul român nu-i mai plăteşte telefonul. Papahagi a sunat şi el prin diverse locuri, sperînd că munca de negru al lui Baconschi l-ar califica la ceva posturi europene, dar i s-a răspuns, elegant, că şi-aşa s-au făcut prea multe în memoria onorabilului său tată.

Singurul care n-a sunat a fost Mihai Răzvan Ungureanu, care a prins, totuşi, un loc de senator. Acesta, însă, a fost el sunat de prietenii europeni, care l-au îmbiat să-şi reia postul de emisar special al vreunui organism, oricare, cu sediul la Viena. Demn, MRU ar fi refuzat, anunţîndu-şi amicii că el ţinteşte la funcţii mai înalte, cum ar fi cea de preşedinte al României. Nu ştim cum s-a încheiat discuţia, pentru că la acest moment al interceptării am fost nevoiţi să părăsim camera şi cînd ne-am întors, după o jumătate de oră, încă se mai auzeau hohotele de rîs ale celor care sunaseră.

Publicat în Cațavencii, nr. 50, 19-25 decembrie 2012

2 comentarii

  1. #1

    muhahahahaha !

  2. #2

    Singurul disperat a fost Cristian Preda, care a aflat ca cei care isi dau demisia, nu mai primesc ajutor de somaj. Si-a facut cerere, la sector la vanghelie, pentru ajutor social, urmand sa presteze munca in folosul comunitatii!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint