Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Dreapta se va unifica prin scindare

Zoom Dreapta se va unifica prin scindare

În boxele trăpașilor de dreapta e freamăt. În față se vede un morcov atîrnat de șeful grajdului, din spate vine alt morcov, al eventualei lipse de rezultate palpabile la europarlamentare. Totuși, pe undeva se întrezărește o rază de speranță: e blondă, are 40 de ani, e proaspăt divorțată și vrea să unifice dreapta sub stindardul Mișcării Populare, după ce va rupe, se spune, din PDL o bucată importantă de grup parlamentar, ca să nu vină la partidul președintelui cu mîna goală.

Se prea poate ca PDL să nu mai facă parte din acest proiect de dreaptă unită, dar ceilalți se vor strînge în jurul unsei pe pămînt, în speranța că le va fi mai bine. Asta, însă, înseamnă că cineva își va călca pe orgolii și nu va candida la prezidențiale anul acesta. Cine? Păi, tot raza de speranță, căreia i s-a șoptit discret: lasă-l, Nuți, pe Ungureanu să candideze de data asta, că n-avem nici o șansă!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint