Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Drumul de la Colectiv la azilurile groazei e pavat cu bune intenții politice

Zoom Drumul de la Colectiv la azilurile groazei e pavat cu bune intenții politice

Iată că există progres în politica românească: la Colectiv a fost nevoie să moară oameni ca să se tragă apa peste cariera lui Găbiță Oprea, în cazul Găbiței Firea a fost destul să aduci niște oameni în situația de a-și dori moartea din tot sufletul.

Gabi Firea: „Și știu că Dumnezeu ne dă fiecăruia cît putem duce. L-am iubit și îl iubesc pe Dumnezeu cu toată ființa mea. Doar EL știe ce este în sufletul și în gîndul nostru! Doamne ajută tuturor!“.  Dumnezeu: „Dacă existam, EU îți făceam paratrăsnet din sîrma aia, Gabi!“.

Măsurători recente au depistat concentraţii mari de E-Coli în apa din mai multe zone de pe litoral. Probabil că asta a fost singură soluție găsită de români ca să alunge holera venită din Ucraina. În altă ordine de idei, aceste concentrații de E-Coli fac dovada clară că litoralul românesc este măcar lapte, dacă nu și miere. Tot ce mai lipsește e să vină niște hotelieri și să se smiorcăie în fața camerelor, pe modelul patentat de patronul Lactate Brădet în 2016.

Mamaia a avut un nou logo de 16.000 de euro pînă cînd a aflat toată lumea că imaginea putea fi cumpărată perfect legal de pe Internet cu doar cîțiva lei. Orice legătură cu celebra frunză de 900.000 de euro a Elenei Udrea este pur întîmplătoare. Orice legătură cu faptul că Udrea îmbătrînește la pîrnaie este de-a dreptul încurajatoare.

Biblioteca Națională a României s-a închis din cauza ploșnițelor. După atîția ani de Cîțu, Ciucă, Turcan, Budăi sau Iohannis, poate ar fi mai bine să mizați tot pe ploșnițe dacă e să se redeschidă vreodată.

Mai mulți angajatori din România testează săptămîna de lucru de patru zile. Frumos din partea lor, dar cam tîrziu. La Cotroceni se testează săptămîna de lucru de 0 zile din 2014.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint