Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Dumitru Prunariu: "AsteroEasy face bine!"

Zoom Dumitru Prunariu: "AsteroEasy face bine!"

Un asteroid trece astăzi prin apropierea Pămîntului, însă Dumitru Prunariu, primul român care a pus piciorul în spațiul cosmic, a ținut să-i liniștească pe români: "Nu este nici o problemă. Dacă aveți însă o fobie, vă recomand AsteroEasy. AsteroEasy face bine. Și eu luam cînd mergeam în spațiu, pentru că am frică de înălțime, de asteroizi, de meteoriți, ba mai sînt și claustrofob. O capsulă pe zi însă, te scapă de toate probemele".

Alte știri:

Smiley lansează în Anglia melodia "Cai morți pe pereți"

Smiley și Alex Velea se află la Londra unde vor lansa azi melodia "Cai morți pe pereți". Cei doi muzicieni români se află însă în mijlocul unui scandal legat de CD-ul pe care urmează să-l comercializeze. Smiley și Alex sînt acuzați că pe CD nu ar fi tocmai ceea ce ei spun că este, adică muzică bună.

"Se poate să fie o problemă de etichetare", a declarat managerul trupei. Englezii au spus că melodia pe care o vor de la români este "Apa" a Loredanei Groza, fiind convinși, totuși, că "Apa" este foarte greu de falsificat.

Peste 50% dintre elevii nord-coreeni au picat testele nucleare naționale

Liderul nord-coreean Kim Jong Un este dezamăgit de rezultatele dezastruoase de la testele nucleare naționale, gîndindu-se foarte serios dacă să execute toți profesorii din țară. Profesorii au plîns de bucurie cînd au auzit ce are de gînd să le facă liderul lor iubit, sinuciderea fiind interzisă prin lege în Coreea de Nord.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint