Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

După dispariția Elodiei, un nou mister planează: Cioacă, ce-ai făcut cu zborul Malaezia 370?

Zoom După dispariția Elodiei, un nou mister planează: Cioacă, ce-ai făcut cu zborul Malaezia 370?

Jurnalul lui Zaharie Ahmad Shah (pilotul avionului dispărut)

14 martie 2014

Dragă jurnalule, așa cum mă așteptam, să faci să dispară un avion de 360 de tone, cu 239 de persoane la bord, e mai ușor decît s-o convingi pe una din asistentele lui Capatos că are fundul blestemat și că singurul mod de a rupe vraja este cu ajutorul baghetei tale magice din pantaloni. Și, crede-mă, după a treia oară nici măcar eu nu speram ca trucul să mai țină.

15 martie 2014

Planul nostru funcționează ca uns! Lucian Mîndruță a postat la el pe Facebook că, în opinia lui, avionul s-a dezintegrat în aer. Exact așa cum mă așteptam. La naiba cu ceilalți experți în aeronautică! Singurul care a contat întotdeauna a fost Lucian Mîndruță. Pentru el am făcut tot circul ăsta. Dacă l-am convins pe el, putem convinge întreaga lume!

17 martie 2014

Încep să mă îndoiesc de genialitatea planului nostru. Sigur, la început părea o idee bună să aterizăm în comuna Popești, să vindem avionul la fier vechi unui băiat pe care îl știa copilotul și apoi să împărțim banii între noi. Dar acum, după ce am încasat 15 lei și două bonuri de masă, mă gîndesc că poate ar fi trebuit totuși să mergem la băiatul celălalt, ăla pe care ni l-a recomandat Traian Băsescu după povestea cu flota.

Jurnalul lui Todea Argentin (salvator, căutător de avioane)

14 martie

Dragă jurnalule, n-am putut să stau departe de operațiunile de salvare din Marea Chinei de Sud. După cum știi, provin dintr-un vechi neam de salvatori din comuna Horea, iar strămoșii mei caută epave de avioane prăbușite încă de pe vremea dacilor. Am strămoși care apar inclusiv pe Columna lui Traian căutând epava unui avion prăbușit. Ca să nu zici că vorbesc prostii, mă refer la cei doi daci de pe columnă care se văd îndepărtându-se de bătălie, în timp ce se gândesc la cei 5.000 de euro pe care urmează să îi primească de la Gigi Becali dacă găsesc avionul.

16 martie

Mă bucur că am plecat din Ardeal pentru câteva zile. Ieri a fost ziua ungurilor și n-aveam chef să-i văd defilând prin fața casei mele călare pe cai. Chiar nu le înțeleg revendicările iredentiste. Oare nu e clar pentru toată lumea că românii au fost primii acolo unde s-a prăbușit avionul care transporta medici?

17 martie

Căutările decurg tot mai greu. Vremea nu ne ajută deloc, iar în curând urmează să se lase seara. Mi-e teamă să nu ne mănânce lupii de mare. Apropo, oare există și urși de mare? Oricum, cred că ne-am rătăcit și ne învârtim în cerc, pentru că e deja a cincea oară când văd aripa aia metalică de avion care iese din apă.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint