Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

După plecarea lui Mazăre și Constantinescu, nemții încep să facă bani din gunoiul constănțean

Zoom După plecarea lui Mazăre și Constantinescu, nemții încep să facă bani din gunoiul constănțean

Constanța, ca și oricare județ din țară, s-a trezit peste noapte în Uniunea Europeană și, totodată, s-a trezit că nu mai poate arunca gunoaiele așa, oriunde, în orice groapă de gunoi insalubră sau chiar în mare, sperînd că apa spală tot, iar marea ascunde orice. Bașca, județul lăsat în voia sorții de Nicușor Constantinescu s-a trezit, ca și alte județe, cu un purcoi de bani la dispoziție, doar să facă în așa fel încît gunoaiele să ajungă într-o nouă rampă de gunoi, una ecologică și cu toate avizele la zi, conform normelor europene.

Iar banii ăștia, dacă tot au fost alocați, trebuiau cheltuiți. Atîta că, pentru a nu fi deranjul prea mare și a nu apăsa și mai adînc pedala DNA-ului, contractul nu putea fi atribuit chiar oricui. Spre exemplu, nu putea, pe partea de imagine, să ajungă tot la Polaris M Holding, firma deputatului Eduard Martin și, totodată, firma de casă a Consiliului Județean. Așa că băieții lăsați în urmă de Nicușor Constantinescu au decis să încerce o altă abordare: au ales să organizeze o licitație publică pentru achiziționarea unor containere, cutii de compost și alte cele. Desigur, la licitație nu a fost lăsată să participe firma de casă a fostului șef al CJ, cum de altfel nu a fost lăsată nici o altă firmă, Cu excepția uneia – SC Fritz Schaefer GmbH din Germania – care, dacă tot era singura participantă, a și cîștigat licitația.

Așa că, în timp ce băieții hrăniți din deșeuri ai județului Constanța, alde Polaris M Holding, o ard prin alte județe, Nicușor Constantinescu lasă în urmă, în ce privește deșeurile din județul de la mare, niște contracte de consultanță unor firme franțuzeși și niște contracte de furnizare de bunuri unei firme din Germania. Asta așa, ca să nu mai tot mîrîie unii și alții. Căci, pînă la urmă, tot cine trebuie să încaseze va face profit din gunoi.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

  1. #1

    Pai nu asta trebuia? Sa plece ai nostri si sa vina ai lor!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint