Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

3 certitudini de campanie

1. Ponta așteaptă să treacă timpul. Știe că, dacă mîine ar fi alegeri, e președinte. Tot ce face este să nu facă ceva și găsește asta extrem de dificil de realizat. Vede peste tot în jur cîte un Vântu care-l cheamă la relaxare – rîde mai mult decît o făcea doar ca să nu se lase pradă lacrimilor. Dar nu înțelege că, totuși, i se întîmplă niște lucruri independent de voința sa. I se întîmplă Palada, i se întîmplă economia României, i se întîmplă cifrele Eurostat, i se întîmplă Antena 3 și RTV.

2. Klaus Iohannis a răposat mediatic. După ce ființa cu breton blond s-a aruncat în campanie fără parașută din înaltul muntelui de nesimțire și aroganță unde locuiește, toate televiziunile vor fi cu ochii pe Ponta-Udrea. Spălăturile grețoase pe care și le vor administra cei doi vor fi pe prima pagină a campaniei.

Iohannis pare să arate doar cît de lent ardelenească a ajuns seriozitatea nemțească.

3. Ați observat că Tăriceanu și Dan Diaconescu au urechile cam lungi de la o vreme? E din cauză că și-ai făcut operație de schimbare de specie. Sînt iepuri. Iepuri proști și obedienți. Unul dintre ei, cel mai probabil Tăriceanu, va fi scos de urechi din pălărie de PSD și mașina sa de vot în turul întîi al alegerilor: pesediștii vor aduna voturi pentru ei, astfel încît Ponta să meargă în turul doi cu un iepure. Cîrlanul și iepurele.

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bijuterii argint