Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Bomboane pe colivă

După ce au reușit să trimită în neant, de pe cosmodromul lui Micky Șpagă, navete cu încărcături nucleare de parai fără să sufere vreun vertij, marilor politicieni dîmbovițeni li s-au împăienjenit ochii și au căzut la datorie bîzîiți de musca bețivă a bacșișurilor mici.

Așa muri Adrian Năstase în timpul vieții, făcîndu-și harakiri cu ciobul unui termopan, ca și primarele Bucureștilor, care s-a sinucis, la ceas de taină, înfigîndu-și în venă, ca aurolacii, o seringă cu un împrumut vag și adipos.

Încrezut și prost crescut, cu bucile pînă-n plămîni, baschetbalistul Ponta a jucat tare cu Loteria Română, cu tartorii Roșiei Montane și cu strămoșii săi de la KazMunaiGaz, marcînd și în coșul lui tata-socru procente rotunjoare și danii ale firmelor străine, predispuse să bată un țăruș în sfîntul pămînt al Banatului controlat de răspopit.

Iată însă că l-au ajuns păcatele tinereții, căci geaba s-a scremut dottorele Ponta să demonstreze că nu sîntem o țară de bacșișuri mici, atîta vreme cît micuțul Titulescu nu s-a sfiit să ciordească bănuțul din palma mortului și bomboanele de pe coliva Rovinarilor și Turcenilor.

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

1 comentariu

  1. #1

    Ce-i neplacut la Tonta este manierismul asta fals slugarnic: „N-am jefuti intentionat si mi-am cerut scuze cand am furat mai mult decat mi se cuvenea.” Adica, „am pus laba pe un doctorat din neatentie, ca atunci cand incurci pardesiul la garderoba. Am luat bani de la Sova din greseala, timp de 17 luni si am completat referate de activitate din eroare, cativa ani mai tarziu, crezand ca trebuie sa justific absenta de pe terenul de baschet”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bijuterii argint