Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Mă dai în gît? Te dau și eu!

Și-a adus aminte Elena Udrea de bilețelul roz, care e galben, și se duce cu el la DNA, să-l acuze pe Tăriceanu de trafic de influență. Bravo, Elena, totuși ți-a trebuit cam mult să te hotărăști. Dar adresantul, Dragă Traian, știe? Sau tot așa, n-a fost informat? Asta, cu biletul e publică și povestită demult. Dar așa cum a știut să-ți încredințeze biletul, să se spele pe mîini, nu putea dl Băsescu, anul trecut să-și pună purtătorul de cuvînt să dea un comunicat că niște interlopi umblă să-i șantajeze fratele, drept care președintele, ca să nu-i iasă vorbe, se delimitează public de această chestie și cere organelor în drept să facă lumină în acest caz care ar putea arunca o lumină defavorabilă asupra instituției prezidențiale? Că dacă proceda așa, nu-i mai cerea nimeni demisia de onoare.

PDL-ul care nu s-a dus să voteze în Parlament cererea ca Băsescu să-și dea demisia, îi spune, în schimb, lui Ponta să demisioneze fiindcă unul de-al lui, Duicu, a făcut trafic de influență la el în antecameră. Foarte bine! Însă pentru credibilitatea partidului, PDL-ul ar fi trebuit să se ducă în Parlament la votarea de azi – ca să nu le poată scoate nimeni ochii lui Blaga și lui Predoiu că vor să-l apere pe Traian Băsescu și pe Căpățînă, asociatul lui Bercea și-al lui Mircea Băsescu, care a candidat în 2012 pentru Parlament din partea PDL.

Dacă se tot vorbește zilele astea de criză morală de natură penală, trebuie să admitem că ea bîntuie peste tot. Și la Cotroceni, și la Palatul Victoria, și prin Parlament, și prin partide. Și cum Izaura și flăcăii penali din clanul lui Bercea sînt cei care au spart buba cu puroi puturos, ca să-și recupereze banii investiți pentru eliberarea Mondialului, de capul lor sau învățați de alții, nu-mi rămîne decît să sper că se vor da în continuare în gît unii pe alții și că Societatea Civilă va ieși vaccinată de pe urma acestei ciume.

 

PARTENERI MEDIA
[wp_rss_retriever url="https://alert24.ro/category/z/feed" items="2" dofollow="true" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" cache="1 hours"] [wp_rss_retriever url="https://businesswatch.ro/category/z/feed" items="2" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" dofollow="true" cache="1 hours"]

5 comentarii

 1. #1

  Dacă voi fi ales, voi propune să fie legalizat micul trafic de influenţă.

 2. #2

  Ce tziganie…

 3. #3

  Totusi este: anticamera (http://dexonline.ro/definitie/anticamer%C4%83), cu toate ca as fi vrut si eu sa fie antecamera!

 4. #5

  Udrea ar trebui sa se abtina un picut pentru ca , idolul ei are A.M.R-ul infim si dupa aia , cine stie ?! …sa nu aiba nevoie de PSD , PNL , PC , UNPR , ca oricum a mai fost prin toate ! Poate o ia de la capat !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bijuterii argint