Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Opriți Istoria, cobor la prima

Călăuziți de euforicul principiu ,,Criminalii noștri sînt mai buni decît criminalii altora“, inșii îndrituiți să propună porumbeii care vor candida anul acesta la Premiul Nobel pentru pace au început să vopsească în alb vulturii, găile, și ereții.

Vă amintiți cîți eroi cu mîinile pătate de sînge au luat Premiul Lenin pentru pace pe vremea tătucului Stalin?!

În epoca plagiatorilor nu mă mai miră tentativa unora de a trage fumul păcii din aceeași lulea.

Sigur că i-ar sta bine secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, cu o cununiță de lauri pe frunte după ce acum două zile ne-a anunțat oficial că nu exclude un skandenberg atomic cu stafia lui Putin. După lotul de îngeri desculți livrați lui Dumnezeu de pe pășunile Irakului, ale Libiei și Afganistanului, invitația de a participa cu toții la spectacolul feeric al apocalipsei ar trebui recompensată cu Premiul Nobel al păcii eterne.

Blîndul Erdogan, care, ca orice bun gospodar, n-a uitat să bage intelectuali la murat în beciurile Istanbulului, nici să atîrne kurzi proaspeți pe sfoară la uscat, ca pe ardeii iuți, întrunește trăsăturile tipice ale prea răbdătorilor derviși.

În sfîrșit, marelui mîncător de ruși, care plagiindu-l anapoda pe Ștefan cel Mare, după fiecare bătălie cîștigată a mai pus la pămînt o bisericuță ortodoxă, cu preoți cu tot, nu-i poate nimeni sta în cale spre a urca pe scena luptei pentru pace. Cu cenușa domnișoarei Dughina în buzunarul de la pieptul tricoului său de culoarea muștarului, s-ar putea totuși împiedica de cadavrele adolescenților amărîți, prinși cu arcanul de Putin la Moscova, care și-au aruncat armele, au căzut în genunchi și s-au predat ca să fie trimiși de heruvimii lui Zelenski, împănați cu gloanțe, într-o lume mai bună.

Merită să fii coleg cu Maica Tereza după un asemenea nobel gest.

PARTENERI MEDIA
[wp_rss_retriever url="https://alert24.ro/category/z/feed" items="2" dofollow="true" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" cache="1 hours"] [wp_rss_retriever url="https://businesswatch.ro/category/z/feed" items="2" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" dofollow="true" cache="1 hours"]

1 comentariu

 1. #1

  Domnule Mircea Dinescu
  Treaba asta e „veche”, a inceput acum cel putin 12 ani cu primavara araba,de atunci s-au „incaierat” „puternicii lumii” si isi trimit popoarele la moarte,a urmat Siria(chiar mi-am adus cu placere aminte de formatia fondata de Dvs prin 2002-2003 Mambo-Siria),Iraq,Maidanul de la Kiev,nemtii si-au retras aurul din SUA,a venit trump cu trade war,din 2017 planificasera si Razboiul Biologic numit pandemie,”treaba” dureaza de vreo 12 ani.
  S.U.A si-a transformat in inamic cealalta superputere nucleara,Federatia Rusa si ca sa-si sape mai bine groapa,al doilea inamic e P.R.C(Dragonul chinezesc) a doua superputere economica.
  Europenii au „picat de fraieri” si vor sfasi in cel mai bun caz ruinati economic din aceste Razboaie.
  Daca e sa ma intrebati pe Mine,mai scrie si de acum 2.500 ani in „Arta Razboiului” Sun Tzu,cine incepe primul Razboiul,deschide mai multe Fronturi si il prelungeste multi ani,americanii sunt intr-un Razboi continuu de vreo 22 ani,are Toate Sansele sa Piarda,adica S.U.A.
  Toata Stima!!!
  Valentin Constantinescu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bijuterii argint