Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Show complet cu motociclist

Călin Popescu Tăriceanu cere timp pentru a-și construi apărarea în fața acuzațiilor neclare ale DNA. E dreptul lui și nu prea e. De când a reajuns la putere, pe umerii celor din PSD, Tăriceanu și-a cam pierdut din drepturi. Toți am pierdut, pe ici, pe colo, dar nu toți suntem la guvernare. El a pierdut mai mult.

Călin Popescu Tăriceanu a fost, cumva, genul de om care ar fi putut fi președintele României. Discret și inactiv precum Antonescu, ăsta era idealul pesediștilor care nu mai găseau printre ei înșiși un al doilea Ion Iliescu. Dar mai este aproape un an până la prezidențiale, nu?

Așa că ne batem în dosare. Dragnea vine cu stick-uri la valiză, sperând că. DNA, însă, vine cu dosarul lui Tăriceanu. Ceva nou, proaspăt, de acum foarte mulți ani. Unii spun că presupusa primire de mită s-a prescris. E foarte posibil să fie așa. Dar nu asta e vina principală a lui Călin Popescu Tăriceanu.

Tăriceanu este acuzat în urma nemulțumirii unei firme austriece. OK, e bine, e frumos, austriecii sunt prietenii noștri. Până când vine vorba despre bani.

Tăriceanu a făcut greșeala de a fi premier cu 18 zile înainte de a pierde alegerile parlamentare. Asta nu l-a împiedicat să cedeze aproape moca gazele NOASTRE din Marea Neagră.

Austriecii, dependenți de OMV în foarte mare măsură, nu înghit faptul că și alții, respectiv statul român și contribuabilii săi, ar putea câștiga ceva. Până și asta li se pare mult.

Între timp, un mare maestru al autosatisfacerii intelectuale, care a forțat acum mulți ani înghețarea redevențelor petroliere, stă la Cornu și-și numără ouăle, merele, perele și ce dracu’ o mai găsi prin curte. Și râde în hohote. El n-avea, atunci când a candidat la președinție, nici măcar un dosar penal.

Mâine (căci un soi de mâine e noiembrie 2019) vom fi forțați să alegem nu între doi comuniști, ci între doi penali. Unii dovediți, alții nu.

“Nu suntem pregătiți pentru așa ceva!”

PARTENERI MEDIA
[wp_rss_retriever url="https://alert24.ro/category/z/feed" items="2" dofollow="true" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" cache="1 hours"] [wp_rss_retriever url="https://businesswatch.ro/category/z/feed" items="2" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" dofollow="true" cache="1 hours"]

2 comentarii

  1. #1

    Ay caramba. Deci, nu-mi dăduși gazili moca, te dau în gât cu softurili, ai? Kakania rediviva. Poate-o fi și-un 1920 redivivus….

  2. #2

    Sunt curios cine va fi candidatul pesedeilor la alegerile prezidentiale din 2019. Hamsterul are sanse, practic, nule; Vrancioaia, marginalizata si in relatii proaste cu tractoristul Daddy; acum Motocicleta – Inima zburdalnica incasator de spaga.
    Sa fie analfabeta de la Palatul Victoria solutia? 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bijuterii argint