Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Vești bune de la Bruxelles: România ar putea fi acceptată în comunitatea statelor care nu iau în serios Eurovisionul

Deși în Educație, Sănătate și Justiție scandalurile se țin lanț, românii mai au și motive de bucurie. Dacian Cioloș s-a întâlnit ieri cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Junkers, care i-a dat asigurări că țara noastră e foarte aproape de a intra în comunitatea statelor care nu iau în serios Eurovisionul. Junkers a apreciat pașii pe care i-a făcut România către a-și da seama că Eurovisionul e doar o glumă și chiar l-a invitat pe Cioloș să se uite împreună la altceva în timp ce se difuzează ediția din acest an.

”Mult timp, românii au înduioșat o lume întreagă”, a declarat Junkers. ”Laolaltă cu celelalte țări sărace din estul Europei, trimiteau la Eurovision numai melodii plictisitoare, care se luau în serios foarte mult. Era dureros. Păreau un popor de oameni bătrâni, mă mir că n-au trimis și romanțe de la festivalul Floarea din Grădină. În ultimii ani, țara voastră a înregistrat însă progrese importante. Mă aștept ca la ediția viitoare să nu mai veniți cu melodii convenționale. N-ar fi rău nici să trimiteți ironic pe cineva. Poate pe Fuego, DJ Boroș sau pe Dana Marijuana,” a încheiat președintele Comisiei Europene, în timp ce Dacian Cioloș nota într-un carnețel aceste sugestii.

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

1 comentariu

  1. #1

    Si uite ca fraierul a luat-o…in serios, n-a mai trimis pe nimeni! LOL

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bijuterii argint