Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Efectul Dăncilă asupra liberalelor

Zoom Efectul Dăncilă asupra liberalelor

Pînă mai ieri, Ludovic Orban se lăsase puțintel pe tînjală, cît să i se așeze mai omenește sărbătorile de iarnă în organism. După care, brusc, a fost apucat de hărnicie și de dorința de a apărea, de a vorbi, de a fi și el un soi de lider de partid, un șef neîncoronat al Opoziției, un măslin, un atențiu, ceva. Nu de alta, dar prea îi luaseră fața anterioarele șefe ale PNL, respectiv Alina Gorghiu și Raluca Turcan. Și numai ce se izmenise Șică al nostru, numai ce se îmbățoșase prin conferințe de presă, înconjurat de alți butucănoși precar ciopliți, precum Florin Roman, că a venit PSD-ul și i-a dat-o la temelie cu nominalizarea Vioricăi Dăncilă drept premier.

De cînd au văzut că se poate, că alte partide, mai puțin liberale decît al lor, vin a doua oară cu ideea unui premier de sex feminin, acelorași doamne Turcan și Gorghiu nu le mai tace gura. Doar că nu se exprimă gălăgios în public, ci murmură mărunt din buze în fața altarului zeilor Anticorupției. De dimineață pînă seara aprind lumînări, intonează imnuri și promit sacrificii, doar-doar s-or îndura cerurile și or da un verdict ferm, fie el și cu suspendare, în dosarul lui Orban de la ÎCCJ. Dosarele lui Dragnea au trecut, brusc, pe locul doi, cîtă vreme nici Gorghiu și nici Turcan nu se gîndesc să preia șefia PSD-ului.
Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint