Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Elev mediocru, bănuit că e omul rușilor, după ce și-a umplut extemporalele de fake news

Zoom Elev mediocru, bănuit că e omul rușilor, după ce și-a umplut extemporalele de fake news

Caz extrem de grav la un liceu din București, acolo unde profesorii îl suspectează pe un elev de clasa a X-a că e omul rușilor, deoarece extemporalele lui conțin numai fake news. Potrivit lucrărilor de control ale băiatului, capitala Germaniei e Spania, în primul război mondial românii s-au luptat cu tătarii și cel mai înalt vârf din România e Sinaia, mai exact vârful acoperișului unei pensiuni din Sinaia.

”Sunt informații false menite a destabiliza țara”, crede unul dintre profesori, care-i convins că fake news-urile din extemporale servesc interesele lui Putin.

”Ia să ne gândim, nu cumva regimul de la Moscova are de câștigat dacă Decebal și Traian au fost doi frați ardeleni din secolul al XIX-lea, care au luptat în oștirea lui Ștefan cel Mare?”, se întreabă profesorul. ”Vă spun eu că lui Putin i-ar conveni să fie așa, pentru că ar însemna că poporul român e, de fapt, mult mai tânăr decât își închipuie și că rușii au fost înaintea noastră în Basarabia și la gurile Dunării.”

Lucian Mîndruță a intervenit și el împotriva elevului, pe care-l vrea expulzat la Moscova cât mai repede. ”Poate că mă înșel și nu e omul rușilor, dar ia să ne gândim puțin… Dacă nu e spion, înseamnă că e un elev foarte leneș, căruia o să-i fie lene și să muncească și care o să ajungă un asistat social. Oricum ai da-o, e bine dacă-l expulzăm. Cred în această idee și sunt gata să-l duc eu pe cadrul de la bicicletă până-n Piața Roșie, dacă nu se găsesc bani de bilet.”

 

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100

Editoriale
romania100