Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Emmanuelle 24

Zoom Emmanuelle 24

În urma primului tur al alegerilor prezidențiale din Franța, Emmanuel Macron a depășit-o pe Marine Le Pen cu 2,5 procente. Adevărata surpriză a alegerilor e însă faptul că Macron a fost depășit de nevastă-sa cu 24 de ani, ca vîrstă.

Alegerile primare din Kenya au fost anulate după ce prea mulți alegători s-au prezentat la urne și au creat haos. Iată o situație bizară care la noi nu s-a întîmplat, încă. Dar niciodată nu-i timpul pierdut. Alte posibile scuze ar putea fi: urne prea mici ca să încapă toate voturile, fante prea înguste în urne, distrugerea mediului înconjurător prin fabricarea de tuș și ștampile.

O candidată UKIP din Scoția a declarat că se simte atrasă sexual de gorile. Și totuși, în continuare lumea se ia aiurea de Ilie Năstase și de sentimentele lui de afecțiune pentru oameni, arbitri și chiar femei urîte.

Apropo de tenis, semifinala unui turneu de tenis profesionist din Florida a fost întreruptă minute întregi din cauza unui cuplu care făcea sex zgomotos în blocul de alături. Vorba strămoșilor noștri daci: soarele și tenisul întăresc șansele de cîștig într-o competiție sportivă internațională.

Adidas le-a trimis cîștigătorilor maratonului de la Boston un mesaj care începea cu “Felicitări, ați supraviețuit…”. Din fericire pentru departamentul de PR de la Adidas, la WTC, în metroul londonez și în redacția Charlie Hebdo nu se organizează nici un maraton, altfel situația ar fi putut să pară ușor deplasată.

Un bărbat din China și-a băgat un țipar electric în anus ca să scape de constipație. În ciuda multiplelor cazuri, documentate medical, în care oamenii și-au băgat țipari electrici în fund și au scăpat de constipație, de data asta țiparul n-a funcționat. Mai mult, i-a mîncat intestinele bărbatului. Practic, am putea spune că nefericitul a trecut brusc de la constipație la o mîncărime neplăcută.

Rusia a interzis prin lege Martorii lui Iehova, catalogîndu-i drept o sectă extremistă. Gurile rele spun că decizia e doar o nouă încercare a lui Putin de a scăpa de martorii nedoriți.

Brand-ul de lux Belanciaga a scos pe piață o geantă de 2.500 de euro inspirată din plasele IKEA. Cel mai probabil, vînzările în România vor rupe norma, avînd în vedere numărul imens de miliardari care vor să transporte varză și n-au cu ce.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Poliția nu știe să cînte la Pian

  11 august 2020

  Pe cît de fioroși s-au repezit asupra unui biet om al străzii, împodobindu-l cu cătușe și la mîini, și la picioare, pînă și-a dat duhul în ghearele lor, pe atît […]

 • Și școala mai ucide, nu-i așa?

  11 august 2020

  Profesorul Iohannis a ținut lecția de aritmetică singur, fără să împartă oxigenul cu cineva, fără ca umbra vreunui muritor să-i strice suficiența.Voia să dea doar el veștile bune, și așa […]

 • Orban descrescătorul

  11 august 2020

  Luni, Ludovic Orban ne-a anunțat că domnia-i propie și guvernul înțelept condus de către acest geniu al șprițurilor târzii au reușit să oprească creșterea numărului de infectări. „Am reușit să […]

 • Cioclii

  4 august 2020

  Viziunea convalescentului privind în oglindă Fiți gata la harpoane că îngeru-i la copcă în țara cea vestită și rece de sub votcă cu turlele înfipte în nori pînă-n prăsea, momiți-l […]

 • N-a mai mers la pușcărie, hai, măcar, la Primărie!

  4 august 2020

  Așa cum bețivii adevărați își revin spre dimineață dacă simt pe gîtlej un nou pîrîiaș de vodcă, Traian Băsescu dă semne de dezmeticire. Lunga mahmureală politică nu i-a priit. Abstinența, […]