Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Emmanuelle 24

Zoom Emmanuelle 24

În urma primului tur al alegerilor prezidențiale din Franța, Emmanuel Macron a depășit-o pe Marine Le Pen cu 2,5 procente. Adevărata surpriză a alegerilor e însă faptul că Macron a fost depășit de nevastă-sa cu 24 de ani, ca vîrstă.

Alegerile primare din Kenya au fost anulate după ce prea mulți alegători s-au prezentat la urne și au creat haos. Iată o situație bizară care la noi nu s-a întîmplat, încă. Dar niciodată nu-i timpul pierdut. Alte posibile scuze ar putea fi: urne prea mici ca să încapă toate voturile, fante prea înguste în urne, distrugerea mediului înconjurător prin fabricarea de tuș și ștampile.

O candidată UKIP din Scoția a declarat că se simte atrasă sexual de gorile. Și totuși, în continuare lumea se ia aiurea de Ilie Năstase și de sentimentele lui de afecțiune pentru oameni, arbitri și chiar femei urîte.

Apropo de tenis, semifinala unui turneu de tenis profesionist din Florida a fost întreruptă minute întregi din cauza unui cuplu care făcea sex zgomotos în blocul de alături. Vorba strămoșilor noștri daci: soarele și tenisul întăresc șansele de cîștig într-o competiție sportivă internațională.

Adidas le-a trimis cîștigătorilor maratonului de la Boston un mesaj care începea cu “Felicitări, ați supraviețuit…”. Din fericire pentru departamentul de PR de la Adidas, la WTC, în metroul londonez și în redacția Charlie Hebdo nu se organizează nici un maraton, altfel situația ar fi putut să pară ușor deplasată.

Un bărbat din China și-a băgat un țipar electric în anus ca să scape de constipație. În ciuda multiplelor cazuri, documentate medical, în care oamenii și-au băgat țipari electrici în fund și au scăpat de constipație, de data asta țiparul n-a funcționat. Mai mult, i-a mîncat intestinele bărbatului. Practic, am putea spune că nefericitul a trecut brusc de la constipație la o mîncărime neplăcută.

Rusia a interzis prin lege Martorii lui Iehova, catalogîndu-i drept o sectă extremistă. Gurile rele spun că decizia e doar o nouă încercare a lui Putin de a scăpa de martorii nedoriți.

Brand-ul de lux Belanciaga a scos pe piață o geantă de 2.500 de euro inspirată din plasele IKEA. Cel mai probabil, vînzările în România vor rupe norma, avînd în vedere numărul imens de miliardari care vor să transporte varză și n-au cu ce.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Cinci ani de singurătate

  12 noiembrie 2019

  “Politicienii sînt ca scutecele. Trebuie schimbați des și din același motiv.” Vechiul aforism, atribuit lui Mark Twain, n-are trecere la români. Președintele României se schimbă doar o dată la zece […]

 • Barna, puntea suspinelor

  12 noiembrie 2019

  USR, alături de PLUS, părea să se poată transforma într-un partid important. Nu atât de important încât să conducă, prea curând, singur, dar suficient de important încât să înceapă să […]

 • Cum am ratat eu scaunul cu patru picioare de la Cotroceni

  5 noiembrie 2019

  După ce ani de zile și-a înmuiat batistuţa de la piept într-o esență de patchouli extrasă din brînza neaoșă de burduf, naţionalistul de operetă Rareș Bogdan și-a imaginat că țara […]

 • Președintele pe care l-am pierdut

  5 noiembrie 2019

  Așa sînt mereu zilele dinainte: însorite și nepăsătoare. Nimic nu arată că ne confruntăm cu involuția speciei prezidențiale și cu abisul celor cinci ani care vin gata irosiți. Să ni-l […]

 • O șansă istorică

  5 noiembrie 2019

  A fost nevoie de 30 de ani pentru ca Ludovic Orban să primească și el o șansă reală în politica mare. Chiar dacă, de-a lungul vremii, șanse a mai avut, […]