Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Excavator, uitat în parcarea subterană de la Universitate

Zoom Excavator, uitat în parcarea subterană de la Universitate

Momente penibile astăzi la inaugurarea noii parcări subterane din Piaţa Universităţii după ce autorităţile au descoperit că muncitorii au uitat, din neglijenţă, un excavator în interiorul parcării, împiedicînd practic accesul maşinilor.

“Va fi imposibil să scoatem utilajul din parcare pentru că a fost băgat acolo înaintea turnării structurii de rezistenţă”, a declarat Marian Cuescu, inspector în construcţii în cadrul Primăriei Capitalei. “Cel mai probabil va trebui să săpăm din nou şi să stricăm parcarea pentru a scoate excavatorul, însă asta poate dura şi luni de zile”.

Amuzat de situaţie, Primarul Capitalei, Sorin Oprescu a declarat că astfel de greşeli se mai întîmplă. “Şi eu, ca doctor, am uitat o groază de instrumente în pacienţi şi nu s-a întîmplat nimic”.

5 comentarii

 1. #1

  Cat timp plateste taxa de parcare, nu vad care e problema 🙂

 2. #2

  bai desteptilor,dezmembrati-l sau sapati in continuare si largiti parcarea,oilor!

 3. #3

  Dupa cum se pare, poza e o „facatura”. Incercati sa corelati scara pozei parcarii cu dimensiunile unui excavator (inaltimea utilajului cam aceeasi cu a unei usi?). Desi s-ar putea sa ma insel… exista si excavatoare pitice…

 4. #4

  mă minunez cînd văd cîţi citesc acest ziar fără să priceapă că e o ştire inventată, oricum am rîs cu poftă

 5. #5

  Mai desteptilor, este excavatorul meu ! Unde era sa-l parchez ? Afara sa-l ploua ? Sau mai rau, sa mi-l fure aia cu fieru’ vechi ?!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint