Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Familie de români, în pericol să moară de foame după ce și-a făcut provizii de Paște pentru doar 1.000 de oameni

Zoom Familie de români, în pericol să moară de foame după ce și-a făcut provizii de Paște pentru doar 1.000 de oameni

Aflați în pericol să moară de foame, după ce înainte de Paște au făcut imprudența să cumpere mîncare pentru doar 1.000 de oameni, nu pentru 2.500, cum ar fi trebuit, trei membri ai unei familii din București au fost salvați în ultimul moment de către armată, care a reușit să intervină și să le parașuteze sinistraților slănină, vin și cozonac.

“Am crezut că putem să facem o aroganță, că putem să supraviețuim de Paște cu un minim necesar de 100 de kile de carne de miel, 85 de kile de drob, 100 de kile de brînză, 200 de sticle de vin, 150 de cozonaci, dar vă dați seama, cînd sînt trei persoane, lucrurile astea dispar imediat”, a declarat tremurînd Vasile Român, capul familiei năpăstuite. “Io i-am zis lu’ nevastă-mea să mai ia acolo, să fie, că niciodată nu se știe. Credeți că m-a ascultat? În noaptea de Înviere ne-am dat seama că mai avem mîncare pentru doar 500 de persoane și că în curînd o să murim de foame. Magazinele erau închise. Am început să zgîriem pereții de foame. Vedeam vulturii cum se învîrt în jurul nostru, aveam halucinații. Ajunsesem la ultimele 12 duzini de ouă încondeiate. Din fericire, armata a reușit să ne găsească în ultima clipă în apartamentul nostru din Militari și să ne parașuteze provizii pentru cîteva ore. Români, nu faceți niciodată ca noi! Cumpărați-vă tone de mîncare să crăpați în voi de sărbători, că niciodată nu se știe.”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint