Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Fără nici un sponsor, viața e pustiu

Zoom Fără nici un sponsor, viața e pustiu

Problemele recente ale Astra Asigurări se apropie de sfîrșit, după ce oamenii din ASF au înțeles cît se poate de clar mesajul care li s-a transmis prin arestarea preventivă a lui Dan Radu Rușanu. Adevărul e că prea săriseră și ei calul, atacînd fără avertisment acolo unde-i era voinicului mai greu, și anume la fluxul de cash. A fost nevoie, însă, de o ieșire a președintelui prin care să atragă atenția că, deși nu-l cunoaște pe Adamescu, lucrurile pe care le face ASF-ul seamnă uluitor de bine cu cele făcute de “Nu e bine, domnule chestor” în perioada de după referendum.

Mesajul a fost înțeles, fiind întărit ulterior și de consilierul special al firmei de asigurări, domnul Gitenstein, și va fi dus rapid la executare. Astfel, ca minune a eficienței, Astra se va redresa rapid, nemaiavînd nevoie de supravegherea instituțiilor statului și putînd să-și vadă, de-a lungul anului, de investițiile profitabile într-un partid de viitor, care, oricît de popular s-ar mișca, tot are nevoie de bani pentru deplasări și, mai ales, pentru sedii și diverse cheltuieli electorale. Pînă la urmă, împrumuturile intragrup care dispar fără urmă nu sînt nimic ilegal, nu?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint