Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Filme de Crăciun mai puțin cunoscute

Zoom Filme de Crăciun mai puțin cunoscute

Terminator – Un robot este trimis din viitor ca să termine cârnații, caltaboșul și sarmalele care au rămas după masa de Crăciun. Ideea e că oamenii din viitor au oroare de risipă și nu le place când se aruncă mâncarea la gunoi.

Piftia va fi albastră – Un film românesc care tratează problema piftiilor care se strică din cauză că n-au stat la frigider. În zilele tulburi ale Revoluției din 1989, un militar în termen fuge din unitate ca să pună la rece piftia pe care mama lui a uitat-o pe masa din bucătărie.

Moartea porcului Lăzărescu – Plimbat între cotinețe de un stăpân nepăsător, porcul Lăzărescu moare de Ignat, după ce pierde foarte mult sânge în urma unei răni în zona gâtului. Toți medicii care îl văd sunt de acord că se va ajunge la cuțit.

Osânza – Ecranizare a unui roman de Victor Ion Popa. Un fost ocnaș se întoarce acasă după 12 ani și descoperă că tot a mai rămas osânză de la porcul pe care l-a tăiat de Crăciun, înainte să fie arestat.

Singuri acasă – Familia Popescu rămâne singură acasă de Crăciun, după ce rudele uită să mai vină în vizită. La fereastră apar doi spărgători. Ca să le dea acestora impresia că sunt o familie simpatică și că lumea îi place, Popeștii dau drumul la muzică și pretind că au casa plină de oaspeți. Spărgătorilor nu le pasă și merg să jefuiască altă locuință, de unde proprietarii sunt plecați. Domnul și doamna Popescu îi urmează la locul noii spargeri, încercând să-i convingă că sunt super-populari printre rudele lor și că e doar o întâmplare că n-au venit neamurile în vizită nici anul ăsta, la fel ca anul trecut. Poliția vine la locul spargerii, iar Popeștii ajung în arest, unde ce bucură că măcar nu mai sunt singuri la masa de Crăciun. Alți hoți le sparg casa cât ei sunt în detenție.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale