Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

FMI recomandă României să treacă la ora de iarnă. Iarna lui 2003.

Zoom FMI recomandă României să treacă la ora de iarnă. Iarna lui 2003.

Într-o scrisoare lacrimogenă, trimisă astăzi Guvernului, Fondul Monetar Internaţional recomandă autorităţilor române să nu mai aştepte pînă duminică şi să treacă la ora de iarnă încă de mîine, şi nu orice iarnă, ci iarna anului 2003, un an bun în care economia duduia.

“E o mişcare îndrăzneaţă, care poate rezolva o bună parte din problemele noastre. Din cîte îmi aduc aminte 2003 a fost un an mult mai bun. Vom lua în considerare mesajul FMI, dar mai ales avertizările potrivit cărora în următoarea perioadă noaptea s-ar putea să crească cu aproximativ 20% în comparaţie cu ziua, o devalorizare care riscă să afecteze din plin economia noastră bazată exclusiv pe lumina soarelui şi ce cade de la Dumnezeu”, a declarat premierul Victor Ponta.

Aşteptată cu înfrigurare de majoritatea românilor, trecerea la ora de iarnă nu pare să-i afecteze însă foarte tare şi pe parlamentari mulţi dintre ei spunînd că şi-au cumpărat ceasuri elveţiene care nu necesită schimbarea orei. Pur şi simplu o ştiu.

Exclusiv online

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint