Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Focul sau nimic

Zoom Focul sau nimic

Prim-ministrul Australiei a precizat în discursul de Anul Nou că nu există țară mai mișto, pe Pămînt, în care să-ți crești copiii. Desigur, ce-a uitat să zică e că asta e valabil doar dacă vrei să-ți faci copiii pompieri sau viitori protagoniști ai seriei Mad Max. Altfel, fumul de la incendiile de vegetație cică nu-i chiar așa grozav pentru ăia mici, ba chiar e comparabil cu aerul din Militari într-o zi de marți.

Donald Trump a anunțat Congresul american că, dacă vor să afle mai multe despre războiul cu Iranul, ar face bine să-l urmărească pe Twitter. În continuare, Trump dovedește că e băiat. Altul în locul lui i-ar fi pus pe fraieri să-i dea și bani sau măcar să se uite la niște reclame dacă vor să afle ce-i mai trece prin cap.

Din cauza căldurii, Primăria Moscovei a fost nevoită să aducă zeci de camioane pline cu zăpadă în oraș ca să stîrnească spiritul de sărbători cît de cît. În ritmul ăsta, în curînd Rusia o să fie nevoită să intre în război cu Groenlanda ca să mai alipească niște zăpadă proaspătă la patria-mamă.

Mai mulți polițiști israelieni deghizați în palestinieni au fost bătuți de coloniștii israelieni. Ce putem să deducem din asta e că deghizarea a fost una foarte bună și credibilă. Bravo celor care s-au ocupat!

O femeie care plecase la cumpărături cu gîndul să-și ia o saltea nouă a adormit într-un pat din magazin și s-a trezit a doua zi dimineață. Desigur, totul a fost amuzant pînă cînd a avut nevoie să meargă la baie și s-a dus la una dintre toaletele exponat.

Avocații mai multor indivizi vizați de scandalul Panama Papers susțin că termenul “paradis fiscal” e o expresie obscenă care n-ar trebui folosită. Nici o problemă. În cazul ăsta, o să folosim expresii mai puțin obscene, ca de exemplu “țară unde bogătașii care scot bani și din cur își dosesc lovelele ca să se pișe pe săraci”.

Industria cărnii susține că burger-ii pe bază de plante o să ducă în timp la apariția sînilor la bărbați. Și care-i problema? Poate unii bărbați chiar visează să pună mîna pe niște sîni fermi și apetisanți, dar n-au absolut nici o șansă să convingă o femeie să-i lase. OK, poate că industria cărnii n-are nimic de cîștigat, dar industria bătutului cărnii sigur are.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • O beție cu Marx

  26 mai 2020

  Un fermier german a încercat să se joace de-a Tarkovski cu naivii culegători de sparanghel din Ferentari, refăcînd pe plantația sa scena tulburătoare din filmul Solaris în care cosmonautul pierdut […]

 • Bătrînii noștri mor de tineri

  26 mai 2020

  Nu mai e mult și vom auzi cum a învins Klaus Iohannis epidemia de coronavirus. „Eu, Guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de […]

 • Conspirația incompetenților

  26 mai 2020

  România funcționează în virtutea inerției. Nu de azi, de ieri, ci aproape dintotdeauna. Mulți dintre concetățenii noștri, cam 2,5 milioane, cred că România e Bucureștiul. Alții cred că România e […]

 • Mozart pe colivă

  19 mai 2020

  Ca oaia bearcă ce-și ține coada iluzorie pe sus, Guvernul României le-a dat austriecilor o lecție de demnitate națională săptămîna trecută, obligîndu-i să trimită un tren special pentru româncelecare-i șterg […]

 • O nouă stafie bîntuie România: propaganda rusă

  19 mai 2020

  Propaganda rusă, poreclită uneori “propaganda pro-rusă”, e o specie eliberată recent pe piață, într-un moment în care anticorupția s-a demonetizat, Ciuma Roșie a trecut în Opoziție, iar pericolul maghiar, folosit […]