Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Frica păzește boschetăria

Zoom Frica păzește boschetăria

Un domn cu frică de Dumnezeu vrea să-i dea în judecată pe organizatorii Super Bowl spunînd că dansul lasciv pe care l-au făcut J.Lo și Shakira la mijlocul partidei i-a trezit sentimente necreștine în pantaloni și l-a condamnat cel mai probabil la iad. Iată o lecție importantă, copii: exorcizați-vă mai des și n-o să ajungeți în situații jenante ca asta.

Un englez din Wuhan care s-a îmbolnăvit de coronavirus susține că s-a vindecat singur acasă bînd whisky. Iată, în sfîrșit, un tratament solid pe care-l pot susține și vacciniștii, și Oliviile Steer. Și dacă mai înmoi și-o aripă de liliac în whisky-ul ăla sau o coadă de pangolin, nu mai ai treabă toată viața.

Un blogger cecen extrem de vocal împotriva lui Putin a fost asasinat într-un hotel din Franța. E clar că a mai evoluat și Putin. Ia uite, a trecut de la presa de pe print la presa online.

Un tip din Germania a pus 99 de telefoane într-un căruț pe care-l trăgea prin oraș și a creat mai multe ambuteiaje false pe Google Maps. Drăguț, dar de ce să facem ambuteiaje false cînd avem destule adevărate? Cel mult putem să exportăm cîteva gratis.

Un bărbat orb din Polonia și-a recăpătat vederea după ce a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni. Dacă am învățat ceva din desenele animate e că acum trebuie să fie atent să nu-l lovească mașina din nou pentru că riscă să rămînă iar fără lumina ochilor.

Biserica Ortodoxă Rusă a anunțat că de anul ăsta nu mai sfințește rachetele balistice intercontinentale. Fiind vorba de o Biserică Ortodoxă, e mai mult ca sigur că treaba asta n-are nici o legătură cu moralitatea, probabil nu s-au înțeles dacă prețul sfințirii variază în funcție de încărcătura nucleară sau de numărul de bucăți. Dar lăsați, că se înțeleg ei pînă la următoarea conflagrație mondială și o să avem focoase binecuvîntate cît ai zice pește.

Autoritățile din orașul indian Mumbai au instalat mai multe semafoare care rămîn roșii dacă mașinile claxonează la stop. Nici nu știm de ce-i nevoie de un semafor pentru asta. Dacă vrei ceva care să rămînă roșu pe vecie, mai bine montezi direct poza unui semafor roșu.

Tot mai multe carteluri mexicane se reorientează dinspre droguri spre avocado. În mod curios, asta fac și majoritatea oamenilor imediat după ce trec de 30 de ani. Probabil e un semn de maturizare.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Coronavirusul, pseudonimul penibil al ciumei

  25 februarie 2020

  Arta a cochetat cu moartea la Carnavalul din Veneția pînă cînd măștile fascinante și grotești pe care turiștii și le-au tras fericiți pe meclă au fost înlocuite brusc cu o […]

 • Coronapirus

  25 februarie 2020

  Cel mai nou, puternic și neașteptat aliat al Opoziției e acum coronavirusul, care vine din Italia, pe vechiul drum al romanilor, să ia în stăpînire ce a mai rămas, după […]

 • Guberniul său

  25 februarie 2020

  „Poate dumneavoastră aveți treabă și noi vă reținem!“ Asta i-a spus un ziarist președintelui Iohannis luni, când acesta din urmă limitase numărul de întrebări pe care le puteau pune ziariștii […]

 • În căutarea țăranului pierdut

  18 februarie 2020

  Prin anii ’90, șoseaua dintre Craiova si Calafat purta la gît în plină iarnă salbe de potîrnichi și de prepelițe, care spre a nu fi detectate pe cîmpul înzăpezit de […]

 • Instinct primar

  18 februarie 2020

  Partidele bătrîne se închină la chipul cioplit al primarului. Și PSD, și PNL se prosternează la picioarele acestei divinități păgîne. Au primari mulți pe care vor să-i păstreze fiindcă fără […]

Cele mai citite