Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Gabriela, fii rea!

Zoom Gabriela, fii rea!

Gabriela Firea a ajuns primar al Bucureștilor doar pentru că a fost proțăpită pe lista PSD, în 2016. Anterior, fusese deputat al aceluiași partid, unul dintre cei mulți și nechemați, aleasă, de asemeni, pentru că în 2012 puteai pune și un sac de cartofi pe lista USL. Dacă avea nume, prenume și buletin de identitate, sacul de cartofi avea cele mai mari șanse de a intra în Parlament.

Gabriela Firea, șoptesc diverse terenuri de prin oraș, n-ar fi decît vîrful de lance al unei falange imobiliare care-i cuprinde pe toți șmecherii încă nearestați și necondamnați. Sîrmele care-i tot apar la endoscopii n-ar fi decît bucăți din fierul-beton al unor blocuri construite pe terenuri care, dacă ea nu ajungea primar, ar fi putut avea o soartă mai bună și, eventual, mai verde.

Deputat, primar și, desigur, candidat al PSD la președinția României. Planul e vechi și născocit de o minte bolnavă, cu sprîncene supraevaluate. Doar că ce se întîmplă în anumite sufragerii și ce se plănuiește acolo ajunge, în cele din urmă, la urechile presei. Iar înainte de presă, firul direct din casa lui Gabriel Oprea trece prin birourile ălora cărora Liviu Dragnea, în vremea lui de glorie, le tăia porci prin case conspirative.

Se spune că, atunci cînd a auzit despre intențiile Gabrielei de a candida la președinție, hamsterul de pe buza de sus a președintelui PSD a devenit atît de agitat, încît era să fie ras. A scăpat cu greu, la limită, dar a scăpat. Apoi dictatorul a fost încătușat și împrizonat. Iar Gabi a început să spere din nou. Care Gabi, e greu de spus, căci sînt doi într-una singură…

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale