Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Gafă monumentală: Raluca Turcan a tăiat din greșeală panglica cu care era legat un pod

Zoom Gafă monumentală: Raluca Turcan a tăiat din greșeală panglica cu care era legat un pod

Un incident nedorit a avut loc la inaugurarea celui mai recent pod peste râul Ialomița. Construcția s-a prăbușit cu toți oficialii care au venit s-o dea în folosință, după ce Raluca Turcan a tăiat chiar panglica cu care erau legați pilonii de susținere. „Din păcate, n-am avut cu ce să legăm pilonii și am folosit pentru a-i fixa chiar panglica tricoloră care e tăiată la inugurări“, a explicat constructorul. „Chiar și așa, podul ar fi rezistat dacă panglica n-ar fi fost tăiată în peste douăzeci de locuri, de către toți oficialii prezenți“, a continuat directorul firmei de construcții.

Din păcate, nici unul dintre oficialii prezenți nu a pățit nimic, ei scăpând fără nici o zgârietură, doar cu rușinea de a cădea în apă și de a-și uda hainele alea bune. Unul dintre miniștri a spus însă că tocmai făcuse pipi pe el, așa că a picat numai bine căderea în apele învolburate ale râului. „Mare noroc că panglica a cedat“, a declarat ministrul, spunând că și-a spălat și hainele cu ocazia asta.
Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint