Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Gandul.info își schimbă numele în N-osa-tivinasacrezipecesiteaiintrat.info

Zoom Gandul.info își schimbă numele în N-osa-tivinasacrezipecesiteaiintrat.info

Cunoscutul site de "dă click ca să te minunezi" și "incredibil ce a făcut gagica asta cu fața blurată" își schimbă de azi numele în N-osa-tivinasacrezipecesiteaiintrat.info. Decizia a fost luată de conducătorul trustului media al lui Adrian Sârbu, Orlando Nicoară. Contactat telefonic de reporterii noștri, Orlando nu a putut fi contactat. Reporterii au fost întîmpinați însă de robotul lui Orlando care a spus: "Incredibil!!! N-o să-ți vină să crezi pe cine ai sunat! Dă click pe una dintre tasetele telefonului dacă vrei un alt mesaj de întîmpinare. O să rămîi mască cînd o să vezi ce țîțe are următorul mesaj de întîmpinare! Hai, dă click, chiar în acest moment se întîmplă ceva care te va afecta. Vezi cum te va afecta!"

În final, am dat și peste Orlando Nicoară, care în timp ce noi vorbeam cu robotul lui, el era prins în trafic pe undeva prin Indonezia și prin Chile, de unde trimitea cu firma sa de turism-online vizitatori unici spre București.

 

2 comentarii

  1. #1

    „FABULOS: stirea asta ii va afecta pe TOTI romanii, da click sa afli cum”
    Iar pe site ne anunta ca maine ploua 🙂

  2. #2

    N-am mai intrat pe gandu (si nici pe realitatea) de la inceputul anului. Ma simt mult mai destept acum. Ce usor a fost :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint