Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

George Soros vrea să îmi fure bicicleta

Zoom George Soros vrea să îmi fure bicicleta

A apărut în ultimul an o salbă de site-uri care arată suspect de profi și promovează teorii naturiste, energii ezoterice și propagandă creștinopat-xenofobă. Toate spun adevărul adevărat despre cum George Soros și Oculta Mondială vor să islamizeze fix România cu propagandă pro-gay și pro-avorturi. Autorii ar putea fi doar niște demenți diversioniști care trăiesc din bani de la ruși sau din ajutor de șomaj, dar nu am cum să spun asta, pentru că, dacă aș spune asta, clar aș fi un drogat plătit de Soros să îi defăimez.

Dar curentul a prins. Dacă te uiți la comentariile oricărui articol cu iz de politică externă din ultimul timp, o să observi că jurnaliștii se împart în două categorii: ăia care spun adevărul despre Soros și despre Oculta Mondială, și ăia plătiți de Soros și de Oculta Mondială. De-aia am simțit că trebuie să aleg din care să fiu: corupt sau nebun. Am ales să fiu nebun, că mi s-a părut mai demn. Așa că m-am convins că George Soros vrea să-mi fure bicicleta. A fost destul de ușor. La viața mea m-am convins și de lucruri mai absurde, cum ar fi să votez.

Cu cît m-am gîndit mai mult la asta, cu atît mi s-a părut că are mai mult sens. Adică am o bicicletă destul de funcțională. George Soros pare genul care nu avea bicicletă cînd era mic. Se citește o lipsă de bicicletă în ochii lui. De ce fix a mea? Pentru că nu s-ar aștepta nimeni.

Ce mi se pare ciudat însă e că mai există o tabără, aparent opusă ăstora, de site-uri la fel de creștinopat-xenofobe, din care face parte și inliniedreapta.net, site-ul noului ministru al Comunicațiilor, care sînt conservatoare și de dreapta, și iubesc americanii. Spre deosebire de ăilalți, care sînt socialiști și rusofili. Dar ambele tabere zic exact aceleași tîmpenii paranoice. Cu mica diferență că, la ăștia de dreapta, evreii sînt OK. De unde mi-am dat seama instantaneu că nu pot spune asta decît dacă sînt plătiți de Soros. Deci inliniedreapta.net și, implicit, noul ministru al Comunicațiilor sînt deținuți de Soros.

Are sens, nu? Cum ar putea el să-mi fure cel mai ușor bicicleta? Aflînd informații despre unde mi-o las. Ce fac eu cu genul ăsta de informații? Le comunic! Cine știe cel mai mult despre ce se comunică? Ministrul Comunicațiilor! Bicicleta mea e ca și furată de Soros. Și toată treaba cu islamizarea e doar o diversiune ca să se distragă atenția de la bicicleta mea. Poate și voi credeți că exagerez, dar sincer, de vreo jumătate de an am pierdut cheia de la lanțul cu care o legam în diverse locuri și nu mi-am luat altul. Doar îl proptesc și eu așa, ca să pară legată, dacă nu te uiți atent. Situația, pe plan mondial, este foarte vulnerabilă.

5 comentarii

 1. #1

  bravo domnu’, devii din ce in ce mai aplicat in umorul tau.

 2. #2

  Pai voi sunteti platiti de Soros, e vreo conspiratie aici sau vreun secret aici? Trebuia sa specifici in articol…

 3. #3

  Cre’ ca m-am prins. Baaaa, tu faci mishto de noi, rromanii crestini patrioti, aaah?! Te-ai dat cu Bilderberg, ai?! Scriii asa ca sa minimizesti pericolu’ sionisto-amerloc, ai?! Vezi ca ne-am prins si suntem cu ochii pe tine! Banauiam io da… tre’ sa revizuiesc articolu’ cu un amic sa vedem unde ne ataci. Cre’ ca faci arogante, da’ tre’ sa recitesc sa vaz unde.

  – Pui pariu ca ai o amarata de bicicleta cu nume american. Tot bicicleta Ukraina e mai buna, are roti mari si pompa. Pacat ca se numeste Ukraina. Sa scriu la Sputnik, poate-mi da un hactipild sa pun ceva cu scris rusesc pe ea sa moara de necaz fraierii ca n-are si ei bicicleta din tara celei mai mari bombe atomice

 4. #4

  Ceea ce nu stiti multi dintre voi e ca bicicleta lui Radu e filata de martea trecuta. Mare greseala sa te uiti la filme indiano-siriene Radule!

 5. #5

  ar mai fi o varianta:
  Ar trebui sa ii ceri scuze . E clar ca ai atacat cu ea bicicleta neinmatriculata a lui Putin. Bicicleta ta ar fi putut declansa un razboi mondial. Putin nu se joaca, o sa-ti fure caii de la bicicleta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale