Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Golănia scufundă România

Zoom Golănia scufundă România

Să ne fie scuzată îndrăzneala, dar trebuie s-o spunem, fiindcă o știți cu toții: viitorul recent al României își trage vlaga dintr-o muie. „Muie PSD“ a fost, doi ani la rînd, fîntîna din care s-au adăpat politica președintelui Iohannis și a partidelor de dreapta. Din acea „muie“ s-au clădit noile procente ale USR, ale PNL și al doilea mandat al președintelui Iohannis. Iar „muie“ nu a fost doar cuvîntul unificator al furiei publice, a fost și singurul concept politic pe care l-a oferit noua generație de politicieni de dreapta.

Acum vedem că același gen de concepte sînt etalate în restul spectrului politic. Social-democrația și suveranismul naționalist au luat exemplul porno-limbajului dreptei și se avîntă cu el pe noi culmi. Îi avem azi, iată, pe George „S-o f… pe mă-ta“ Simion, de la AUR, și pe Alfred „F…-ți morții mă-tii“ Simonis, de la PSD. Cu puțin noroc, George ar putea deveni la anul președintele României, în timp ce Alfred e deja președintele Camerei Deputaților. Viitorul țării atîrnă, după cum se vede, de bombardieri cățărați în politică. Acest viitor se amestecă, în mințile lor, cu înjurăturile și sadismul sexual, cu flegmele și golăneala de cartier, cu o nerușinare împrumutată din ce în ce mai des de la clanurile interlope. Lasă că România ar putea avea, la o adică, un președinte care ar vrea s-o „f…tă pe mă-sa“ unui adversar politic, dar are deja un șef peste legislația națională care vrea să-i „f…tă morții mă-sii“ viitorului președinte.

Lucrurile stau încă și mai rău de atît, căci, după cum arată sondajele în acest moment, la Cotroceni ar putea veni chiar Diana „Să îi omorîm“ Șoșoacă, zisă și Diana „Să vă băgăm în saci de plastic“. Moartea este o amenințare mai puternică decît violul și sexul cu strămoșii decedați, așa că Diana Șoșoacă urcă mai repede în clasamentul celor care ne vor făuri viitorul.

Să ne așteptăm la o pogorîre și mai cumplită în abis și să nu ne mirăm cînd la anul, în campania pentru un viitor mai bun, va trebui să ne ghidăm alegerea printre „Votează în morții mă-tii, că te bag în saci de plastic“ și „Am învins, te omor și o f… pe mă-ta“.

Citeşte mai multe despre:

7 comentarii

 1. #1

  Adevărul e că acest Simonis, alungat de alții, are o meclă care cere palme… și celelalte.

 2. #2

  SIncer, m-am mirat putin de balls lui Simonis. E adevarat, Simion e cam la aceeasi categorie, Sosoaca era sa il inghita, cum corect a si constatat. Cred ca merita sa fie cunoscut mai degraba drept Alfred „Iona” Simonis.

  • #3

   E simplu sub lumina reflectoarelor, pe o strada laturalnica acum vreo 25-30 de ani, nici unul nu ar fi existat. Nu mai pun ca altul era discursul politic atunci…

 3. #4

  Subscriu , din păcate…….

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint