Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Greșeală gravă de proiectare: Catedrala Mîntuirii Neamului nu poate găzdui decît 150 de Mercedes-uri

Zoom Greșeală gravă de proiectare: Catedrala Mîntuirii Neamului nu poate găzdui decît 150 de Mercedes-uri

Lovitură imensă pentru România și întreaga creștinătate. În urma slujbei de sfințire a Catedralei Mîntuirii Neamului, reprezentații BOR au constatat, cu tristețe în suflete, că meșterii însărcinați cu construirea sfîntului edificiu au săvîrșit, cel mai probabil, lucrarea lui Satana și au construit o parcare subterană mult prea modestă, capabilă să găzduiască maximum 150 de Mercedes-uri, și asta într-o zi bună.

“Planurile oficiale aprobate de sfîntul consiliu prevedeau 1.500 de locuri de parcare pentru Mercedes-uri, dar se vede că diavolul stă în detalii”, spune unul dintre înalții prelați. “Pur și simplu nu putem să ne descurcăm cu doar 150 de locuri de parcare pentru Mercedes-uri. Închipuiți-vă că fiecare dintre noi vine cu Mercedes-ul, unii dintre noi poate am fost mai vrednici în fața Domnului și avem mai multe, ce ne facem cînd ne dăm seama că nu avem unde să ne parcăm Mercedes-ul? Le lăsăm afară, pradă păcatului și găinațului de porumbel? Singura soluție pe care o văd în momentul de față este să radem tot din temelie și să reconstruim o Catedrală cu mai multe locuri de parcare și cu 15% mai mare. Hai, maximum 25%, că nu dăm de la noi.”

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

  1. #1

    Maybach cred ca detine ipf-ul securist. Din specia asta intra doar 115.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
romania100