Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Hanul tancuței

Zoom Hanul tancuței

Un cetățean moldovean a fost prins de Poliția italiană în timp ce construia un tanc pentru o grupare secesionistă venețiană. Stai să vezi cînd vor afla prusacii, genovezii, Imperiul Rus și Imperiul Otoman…Știau ei ce știau cînd au zis că nu-i bine să ai încredere în moldoveni nici cînd îți fac tancuri.

Un vaccin împotriva COVID-19, creat de Universitatea Oxford prin manipularea genetică a virusului care provoacă „răceala” la cimpanzei, pare să dea rezultate. Stați să vedeți acum panică printre conspiraționiști și creaționiști.

Potrivit unui studiu, vizierele de protecție nu protejează deloc împotriva coronavirusului, în schimb măștile funcționează. Noroc că la noi oricum n-a prea prins moda asta cu vizierele, pentru că numai jandarmii poartă viziere și se știe că cea mai proastă meserie este la Jandarmerie.

Secretarul de stat american Mike Pompeo a încercat să dea noroc cu mai mulți șefi de stat scandinavi, dar toți l-au refuzat, preferînd mijloace mai igienice de salut. Ce barbari! Dacă venea la noi în România se găsea cineva care să dea noroc cu el, să-l pupe pe toți obrajii, să-l ia în brațe, să-l încingă la horă și după aia să-i dea coronavirus și la pachet, să ducă acasă la familie și la prieteni.

Un tribunal din Berlin a hotărît că petrecerile de sado-masochiști pot să aibă loc în continuare atîta timp cît toată lumea poartă mască.Să fim cinstiți, ei purtau măști încă de dinainte să fie cool.

Templul Satanic din Statele Unite ale Americii oferă burse pentru poziția de „avocatul diavolului”. Ce nu se spune e că majoritatea studenților ajung în funcții mediocre de juristul diavolului la multinaționale din Pipera.

O poloneză i-a strigat unui bucătar italian să plece la el în țară, în mijlocul orașului irlandez Cork. E o chestie care se întîmplă tot timpul în București, Brașov sau Timișoara, dar de obicei sînt implicați moldoveni și olteni.

Potrivit unui studiu, narcisiștii și psihopații sînt cei mai predispuși să respingă purtarea măștii. Uitîndu-ne la Cătălin Rădulescu, deputatul Mitralieră, n-am fi crezut asta niciodată.

Gondolierii din Veneția se plîng că turiștii au devenit din ce în ce mai grași și mai greu de transportat. Pare o nișă foarte bună de exploatat pentru submarinul Delfinul. Fac și oamenii ăia un ban cinstit plimbînd turiștii pe canal și nici nu există pericol de scufundare.

Un bărbat din Las Vegas a furat un vibrator de 20 de kilograme. Ce să facem, e clar că perioada de izolare ne-a lăsat pe toți cu nevoi neîmplinite.

1 comentariu

 1. #1

  Moldovenii sunt noii chinezi. Nu au fost surprinsi cu un hangar plin de Kamoave facute la menghina, de l-au dat lacrimile pe dl Dodon de emotie fata de “baietii astia”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Toamnă electorală

  22 septembrie 2020

  Precum o bostană cu genunchii sparți, geaba număr zile: joia muri marți, sîmbăt-am pierdut-o vineri la un tîrg, miercurea îmi pare babă dată-n pîrg ce-a visat că-i cloșcă într-o zi […]

 • Ambiții politice la virusul ucigaș

  22 septembrie 2020

  Duminică, 27 septembrie 2020, agentul electoral COVID va stabili o ordine șchioapă a puterii pe următorii patru ani. E cel mai imparabil caz de democrație nereprezentativă din istoria modernă, neprevăzut […]

 • Școală, școală, vrem postaci!

  22 septembrie 2020

  Și, așa cum ni s-a promis, a început școala. În cele mai sigure, normale și deosebite condiții, asigurate cu înțelepciune și operativitate de către Guvernul României, înțelept condus de către […]

 • Spovedanie

  15 septembrie 2020

  Sunt gol de sentimente ca o biserică, toamna, cînd nunțile toate s-au veștejit și fosta-mi iubită se joacă de-a doamna cu șeful ocolului din Maglavit. E-un schimb valutar între grauri […]

 • Cea mai profitabilă afacere de pe pămînt

  15 septembrie 2020

  Nici să fi înviat Spiru Haret nu s-ar fi discutat atît de mult despre școală. Coronavirusul a trezit-o un pic la realitate. A pălmuit-o, cît să clipească mirată, și a […]

Cele mai citite