Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Harry Potter și Prințul care a vrut să se angajeze la Mega

Zoom Harry Potter și Prințul care a vrut să se angajeze la Mega

Prințul Harry și soția lui, Meghan, au anunțat că vor să fie independenți de familia regală și poate chiar să-și găsească job-uri. O întrebare de bun-simț ar fi dacă familia regală nu cumva se gîndește să adopte pe altcineva în locul Prințului Harry. Adică poate există oameni pe lumea asta care n-au nici o problemă să fie vînați de paparazzi atîta timp cît nu tre’ să muncească o zi în viața lor.

Iranul a recunoscut că a doborît din greșeală avionul de pasageri ucrainean despre care nițel mai devreme zisese că nu l-a doborît. E clar că se fac progrese mari la elucidat catastrofe aviatice. În ritmul ăsta n-ar fi exclus să aflăm că Rusia a avut ceva de-a face cu avionul ăla doborît chiar în Ucraina, deși, dacă sînt băieți deștepți, profită de moment și dau vina tot pe Iran.

Actrița Gwyneth Paltrow a scos pe piață o lumînare aromată cu mirosul vaginului ei. Pare fix genul de lucru pe care ți-l dorești să-l ai în casă și să-l aprinzi cînd ai musafiri. “Ce e mirosul ăla?” “E Gwyneth, am ars-o…”

Papa Francisc și-a cerut scuze c-a altoit peste mînă o enoriașă entuziastă care nu voia să-i mai dea drumul și i-a promis c-o să-i dea voie să-i pupe mîna, însă doar dacă nu mușcă. Ce glumeț e Papa, probabil vrea să se vadă cu ea din nou ca să-i rupă picioarele și după aia să facă o minune făcînd-o să meargă din nou.

O femeie din Coreea de Nord ar putea să facă pușcărie după ce și-a salvat copiii dintr-un incendiu, în loc să salveze portretul gloriosului conducător Kim Jong Il. Adevărul e că copii mai poți să faci oricînd, dar alte portrete cu domnul Kim nu mai găsești. Poate doar la vecini și în orice altă casă, că așa zice legea.

Un club de strip-tease din Statele Unite ale Americii a început să le dea corturi oamenilor fără adăpost. Dacă erau băieți îi chemau și înăuntru, să le ofere corturi în pantaloni.

Un elev de 17 ani a descoperit o planetă de șapte ori mai mare decît Pămîntul, în a treia zi de stagiu practic la NASA. Nici nu vreau să știu ce e în inima elevului de 18 ani care a găsit o planetă doar de șase ori mai mare decît Pămîntul în a patra zi de stagiu la NASA, ca un ratat.

Organizatorii îi asigură pe sportivii care vor participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo, de anul ăsta, că paturile de carton din satul olimpic rezistă la sex pînă peste 200 de kile. În teorie sună bine, dar în practică e clar că japonezii nu s-au gîndit ce se întîmplă dacă un echipaj de 8+1 fără cîrmaci vrea să se distreze cu o echipă de volei pe plajă.

Marina australiană a livrat peste 3.000 de litri de bere unui orășel izolat de incendii. Vorba aia: dacă metodele tradiționale nu funcționează, măcar să bea toți de sting.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • O beție cu Marx

  26 mai 2020

  Un fermier german a încercat să se joace de-a Tarkovski cu naivii culegători de sparanghel din Ferentari, refăcînd pe plantația sa scena tulburătoare din filmul Solaris în care cosmonautul pierdut […]

 • Bătrînii noștri mor de tineri

  26 mai 2020

  Nu mai e mult și vom auzi cum a învins Klaus Iohannis epidemia de coronavirus. „Eu, Guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de […]

 • Conspirația incompetenților

  26 mai 2020

  România funcționează în virtutea inerției. Nu de azi, de ieri, ci aproape dintotdeauna. Mulți dintre concetățenii noștri, cam 2,5 milioane, cred că România e Bucureștiul. Alții cred că România e […]

 • Mozart pe colivă

  19 mai 2020

  Ca oaia bearcă ce-și ține coada iluzorie pe sus, Guvernul României le-a dat austriecilor o lecție de demnitate națională săptămîna trecută, obligîndu-i să trimită un tren special pentru româncelecare-i șterg […]

 • O nouă stafie bîntuie România: propaganda rusă

  19 mai 2020

  Propaganda rusă, poreclită uneori “propaganda pro-rusă”, e o specie eliberată recent pe piață, într-un moment în care anticorupția s-a demonetizat, Ciuma Roșie a trecut în Opoziție, iar pericolul maghiar, folosit […]