Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Hernie de discotecă

Zoom Hernie de discotecă

► Viața poate fi extrem de dură în Moldova, în special pentru cei mici, care sunt veriga cea mai de jos a lanțului trofic. De fapt, condițiile sunt atât de aspre la nord de Milcov, încât de multe ori, când o antilopă își vede suratele sfâșiate fără milă de vreun tigru bengalez, ea constată cu amărăciune că în junglă se aplică doar legea Moldovei. Dar să nu divaghez. Săptămâna trecută, un elev de clasa a VII-a din Galați a leșinat după ce profesoara a țipat la el. Acum devine mai clar de ce toți bărbații din Moldova își bat nevestele și își omoară vecinii cu toporul. Explicația e simplă: cei care n-ar fi devenit atât de violenți nu au supraviețuit ciclului gimnazial, căzând pradă dușmanilor naturali ai elevului: profesoarele și elevii mai mari.

► Toată lumea știe că în discotecile de la țară nu e de-ajuns să plătești biletul de la intrare. Pentru a pătrunde înăuntru, e bine să ai la tine și o scândură ruptă dintr-un gard, deoarece fiecare fată care dansează singură a venit însoțită de zece-cinșpe veri care s-au împrăștiat prin sala de dans și cu care tânăra are o relație bazată pe dragoste și respect reciproc. Orice gest al tău de apropiere e întâmpinat în mod ostil de veri, care își văd periclitat viitorul amoros. Ceva similar s-a întâmplat și în discoteca din comuna ieșeană Hălăucești. Câteva zeci de tineri au devastat localul, după ce li s-a părut că cineva se bagă prea mult în seamă cu o femeie. După incidente de felul ăsta, pare incredibil avansul tehnologic al sătenilor, care sunt în stare să deschidă discoteca în fiecare sâmbătă, deși localul e distrus în totalitate după fiecare petrecere.

Publicat în Cațavencii, nr. 6(84), 2013

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint