Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Hipsterii se plîng că nu găsesc nici o poză mișto cu Chavez pe care să o imprime pe tricouri

Zoom Hipsterii se plîng că nu găsesc nici o poză mișto cu Chavez pe care să o imprime pe tricouri

Moartea lui Hugo Chavez a căzut ca un trăznet în comunitățile de hipsteri din întreaga lume și asupra minorităților sexuale ale creatorilor de modă. Deși s-a lucrat non-stop din momentul în care liderul venezuelean a dat primele semne de ganglioni, nu s-a găsit pînă acum o poză care să-l înfățișeze foarte cool.

"E o zi tristă pentru noi, a declarat un hipster celebru de la New York. Gecile Hugo Chavez pe care le-am pregătit arată ca dracu', iar șepcile te fac să arăți ca după un tratament de chimioterapie".

Hipsterii au încrcat să-i pună barbă liderului de la Caracas, dar în acest caz nu mai e de recunoscut. "Seamănă cu Gyuri Parcu", aspus unul dintre ei.

Se pare că marile case de modă ale lumii vor merge pe o variantă foarte simplă de kits prin care să păstreze vie memoria lui Chavez. Pur și simplu vor scoate niște tricouri pe care e scris Hugo Chavez.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint