Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

„Ia uite-o și pă Raquel Welch cu bube!”

Zoom „Ia uite-o și pă Raquel Welch cu bube!”

Da, dom’le, are dreptate și SRI-ul nostru cînd susține că România e atacată cibernetic de o altă entitate statală! Am verificat-o pe pielea mea: m-am băgat și eu alaltăieri, ca tot omu’, pe Google, pe „free sex”, să mai văd niște poziții noi, că mă tîmpesc dracului cu-atîtea referendumuri, și cînd să-mi apară un filmuleț, ceva, ce credeți că-mi apare pe ecran? „Cum să-ți mărești penisul”! Păi de mărit penisul îmi arde mie?! E clar: aici e mîna rușilor.

                            *  *  *

Multă lume mă întreabă de ce nu o susțin pe tiza mea la șefia PDL, pe Elena Udrea. În primul rînd că nu sîntem chiar tize, ea fiind Nuți, eu Nutzi, adică sînt mai occidentală decît ea, care-i moldoveancă, eu fiind chezaro-crăiască, din Botoșani, Bucovina.

Și-apoi, cum să-ți susții o tiză? Ar fi un pleonasm. (Sau un oximoron?). Plus că ea e mișto, se-mbracă bine, are bani, are soț, pe deasupra îl are și pă Șăfu, ce-i mai trebuie? Pe cînd ia uitați-vă la Monica Macovei: n-are, săraca, nimic din toate astea și-mi aduce aminte de mine pe vremea cînd, ca elevă în clasele primare, arătam ca dracu’ și mă strigau băieții „Ciumăfaia!” sau, ca să mă enerveze și mai tare, cînd treceam pe lîngă ei, făceau „Ia uite-o și pă Raquel Welch cu bube!”, că tipa era atunci la modă. Așa că eu o să votez moțiunea Macovei: dacă tot are nevoie PDL de o imagine nouă ca să rămînă în picioare, atunci aceasta e imaginea Monicăi, fiindcă nimeni nu va cădea pe spate sub impresia farmecului ei monumental, cum a căzut Baconschi la tocurile Elenei.

(va urma)

                      

1 comentariu

  1. #1

    Apropo de origine chezaro-craiasca – bine ca iti zice Nutzi – pe vremea aia afla varul Kloos ca Antschi si cu Nanschi au fost la Paris – si vrea sa le intrebe cum a fost; Antschi ii spune ca pe ea n-o mai chiama asa, ci Anette, la fel soru-sa se chiama acum Namette. Varul Kloos zise hotarat ca el nu se mai duce la Paris…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint