Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Iar e sezonul părerilor despre gay

Zoom Iar e sezonul părerilor despre gay

Deși nu am mai auzit nimic despre Cătălin Botezatu de luni de zile, iar a venit perioada aia a anului în care lumea vorbește despre orientări sexuale. Minoritățile mărșăluiesc peste tot în lume în memoria primelor mișcări pentru drepturile lor și o femeie cu cuc prezintă Eurovision-ul. (Să fim serioși, e mai relevant că are cuc decît că are barbă.)

Anul acesta, la parada gay din București au participat vreo 3.000 de oameni. La parada anti, vreo 100. „Marșul pentru normalitate” îi spun ei, arogant. De parcă pe ei nu i-au fătat mamele ca pe noi, restul. I-au fătat cu cunoștințe obiective și absolute despre cum ar trebui să fie lucrurile pentru toată lumea. De parcă „normalitatea” e o constantă, nu doar o convenție socială care diferă masiv în funcție de epocă, zonă, tradiții și grupuri de influență. Dar na, dintre toate comportamentele din lume și timp considerate „normale” de un grup de oameni, fix ei sînt ăia care realmente au nimerit-o și știu ce e normal.

Dar ei țipă. Țipă că știu ei clar ce vrea românul. Care e creștin, familist, adeseori alcoolic și complet convins că e de competența lui să decidă ce are voie vecinul să facă cu propriul penis în propria casă. În continuare se vorbește despre cît de oribil și nesănătos ar fi pentru copii să fie adoptați de cupluri gay. La noi, în România, unde orfanii trăiesc în niște condiții așa de mizere și fără perspectivă încît, sincer, ar fi mai bine pentru ei să fie adoptați de orice, de la lupi în sus. Sau despre proaspătul respins parteneriat civil între persoane de același sex. Care le-ar fi dat dreptul să se moștenească unul pe altul. Sau un gay călcat de mașină, pe patul de moarte, ar fi putut fi vizitat în ultimele lui momente de partenerul de viață care, conform legii actuale, e ținut la ușă fiindcă nu e rudă. S-ar fi destrămat familia creștină cu un asemenea drept!

Iar cel mai ridicol xenofob al momentului care a început să țipe pe Internet că nu e normal să apară femei cu barbă la TV și că așa cîștigă anomalia e Bobonete. Mi se pare mega-amuzant că ăsta ne vorbește despre omul normal. El, care arată ca un experiment genetic de încrucișare a porcului cu broasca. Cu ochii ăia mici și în același timp bulbucați, de scrumbie căreia i s-a băgat un deget în cur. Cu mustața aia de zici că i-a lipit cineva floci cu superglue sub nas. El e omul normal, oameni buni! Trăiască omul normal! Ce tipar de învingător are omul normal!

Între timp, Irlanda, o țară profund catolică, a legalizat căsătoriile gay, demonstrînd că, și într-un spațiu religios, omul obișnuit e tolerant. Vede religia ca pe ceva intim, nu ca pe ceva de băgat pe gît vecinilor. Că intoleranții nu sînt mulți. Nu au putere de vot. Au doar gura mare. Păcat că nu o pot ține închisă cînd nu mănîncă McMici.
5 comentarii

 1. #1

  Libertatea fiecaruia de a face ce doreste cu penisul lui, chiar si in intimitatea lui necontestata sau tulburata de parerile unor „ingustati” si „not so open minded”, poate conduce la introducerea acestuia in cine stie ce locuri ale corpului unor persoane de cine stie ce varsta si disponibilitate spre aceasta actiune.
  Copiii o iau pe cai gresite din familii formate din barbat si femeie incadrati pe posturile de sot, respectiv femeie, in aceasta ordine ( tip de familie considerat de ” intoleranti” ca fiind cel normal, cand, de fapt este doar o forma depasita, plictisitoare de convietuire si inmultire naturala), din cauza slabei educatii sexuale, civice, culturale, religioase, darmite cei care cresc intre 2 forme identice de relief, care sunt nevoiti sa improvizeze, dand dovada de destula initiativa, pentru a imita actul sexual „normal”.
  Eu, d.p.d.v. logic, medical, nu sunt capabil sa ii explic unui copil, motivul pentru care 2 barbati se simt bine impreuna mai mult decat pentru faptul ca savureaza una, doua, trei, n beri sau pesti prinsi in undite.
  Probabil, abia acest actual copil va fi in stare sa se descurce mai bine atunci cand va ajunge la varsta mea.

 2. #2

  Aici nu e vorba despre libertate sau normalitate. Ci pur si simplu de psihiatrie. Daca as aparea in parc tinind o scindura gaurita in brate si as saruta-o m-ar lua ambulanta.

 3. #3

  Epic

 4. #4

  Problema nu e „ce are voie vecinul să facă cu propriul penis în propria casă.” E faptul ca devin o specie protejata, de care nu poti sa zici nimic. Si se poarta de parca ar fi o realizare sa fii homosexual.

 5. #5

  În plus, pentru acuratețe, dl. Radu, xenofob înseamnă altceva decât homofob. Nu că Bobonete ar ști diferența, dar….

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale