Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Idei de filme cu Rareș Bogdan

Zoom Idei de filme cu Rareș Bogdan

Film cu adolescenți

Rareș, un băiat de la a X-a B care face parte din echipa de fotbal a liceului, e nevoit să renunțe la o carieră în sport după ce-și rupe cravata în timpul unui meci decisiv. Pronosticul medicilor e necruțător: doi ani de-acum încolo va trebui să poarte doar papion și batistuță galbenă în buzunarul de la piept, cel puțin în timpul ședințelor de recuperare.

Film istoric

Rareș Samson Bogdan, un războinic celebru în toată Iudeea, își pierde brusc puterile după ce o femeie îl ademenește în patul ei și-i taie tot părul de pe mână.

Film polițist

Rareș Bogdan, un detectiv care joacă după propriile reguli, e chemat să ancheteze un caz ciudat: o blondă dispare chiar înainte ca judecătorii să vină cu decizia finală în dosarul Gala Bute, unde femeia avea calitatea de inculpat. Rareș Bogdan o găsește până la urmă tocmai în Costa Rica, însă ajunge prea târziu: femeia era deja moartă din punct de vedere politic.

Film horror

Un blestem antic trezește la viață toți morții din cimitirele românești, care încep să atace casele celor vii. Rareș Bogdan e gata să fugă și să părăsească orașul, dar, când deschide dulapul ca să-și ia repede niște haine pe el, trăiește un șoc oribil: cămașa lui preferată avea niște cute și trebuia s-o calce din nou.

Film SF

Oamenii de știință pun la punct primul robot umanoid capabil să se îmbrace frumos și să țină discursuri patriotice despre Avram Iancu. Rareș Bogdan începe să-și facă griji. Dacă robotul îi va lua locul la Realitatea TV? Decide să arunce în aer planurile robotului, cu tot cu prototip, dar planul lui eșuează atunci când, în drum spre fabrică, vede în vitrina unui magazin o elegantă cravată galbenă. Intră să cumpere cravata și dă nas în nas cu Klaus Iohannis, care voia să achite aceeași cravată. Era un cadou pentru fratele mai mic al președintelui, robotul elegant și patriot pe care tocmai îl construiseră oamenii de știință.

Film SF 2

După ce câștigă al doilea mandat, Klaus Iohannis vrea să sărbătorească trimițând în spațiu un cosmonau care să calce pe Lună. Rareș Bogdan îi cere o favoare președintelui: dacă tot trimite în spațiu un om care calcă pe Lună, nu poate să-i calce și lui acolo câteva cămăși, că nu prea mai are?

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

 1. #1

  Va place tare mult faza cu calcatul pe luna, bag de seama. Ati folosit-o si la fakebook. Nu-i bai, merge si aici (chiar mai bine). Oricum e marfa (sau meserias, cum a zis acum multi ani marele deontolog de curte Liiceanu).

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]

 • Petroave!

  10 septembrie 2019

  Cea mai jalnică scuză este, totdeauna, „N-am știut!“. Copiilor poți să le-o ierți, dar adulților, nu. Mai ales că un principiu de drept spune că necunoașterea legii nu te absolvă […]

 • Nimerick

  3 septembrie 2019

  De mori ca mîine, scapi de-o povară: frica de moarte o să dispară și-o să te-apuce, unsă cu miere, o mare poftă de înviere.  

 • Adevărul e că nu se mai muncește, tovarăși

  3 septembrie 2019

  Analfabet și criminal, Nicolae Ceaușescu sare în ajutorul urmașilor săi președinți. Rafala care l-a împiedicat să ni se destăinuie pe larg începe să rănească un public tot mai numeros. Pe […]