Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Idei de filme cu taximetriști

Zoom Idei de filme cu taximetriști

Film cu pușcăriași

Un taximetrist iese de la pușcărie după cinci ani. Își reia vechea meserie și urcă iar la volan. Apare primul client.

– Bună ziua. Liber?

Comedie cu adolescenți

Elevul Popescu ajunge prin transfer la un liceu de elită, din centrul Bucureștiului. Deși prietenii îl știau drept un tip vorbăreț, care are mereu o poveste despre tovarășii lui dă pe Italia, aici nu reușește să-și facă nici un prieten. Diriginta îl ia deoparte pentru o discuție.

– Tinere, ce se-ntâmplă cu tine? De ce nu vorbești cu noii tăi colegi?

– Știți, eu sunt un tip mai retras.

– Cum așa? Lumea zicea că vorbești cu orele la telefon pe handsfree. Cum să fii tu un tip retras?

– Îmi pare rău, dar m-am retras în Militari.

Film istoric

Revoluția de la 1848 din Țara Românească eșuează. Revoluționarii vor să scape din București, dar toate drumurile sunt blocate. Fratele Cobălcescu vine în ajutorul lor și-i scoate din oraș, însă pe un drum lung și ocolit, în timpul căruia le împuie capul cu tot felul de povești despre combinațiile pe care le are prin Piemont și prin Statul Papal. Oprește și la Dristor vreo zece minute, ca să-și ia o shaorma cu amestec de vită și berbecuț.

Film de război

Un Logan din 2006 care n-a văzut niciodată interiorul unei spălătorii e rechiziționat de Armata Română, care vrea să-l folosească pe post de armă biologică.

Film de Crăciun

În Ajunul Crăciunului, un călător grăbit își uită telefonul mobil în taxi. Ca să facă o faptă bună, taximetristul îl caută acasă și i-l vinde tot lui.

Film horror

O fată care se grăbește să ajungă acasă după o petrecere ia un taxi pe la 1 noaptea și cursa se desfășoara exact așa cum se aștepta.

Film horror 2

O noapte întunecoasă. Pustiu pe străzi. Un bărbat ia un taxi de la colț de stradă și discută tot drumul cu șoferul despre situația politică a zilei și alte banalități. Când ajunge la destinație, află o chestie care-i îngheață sângele în vine. Motorul mașinii era mort din 1995.

Film cu supereroi

Un taximetrist de la Cormoranul duce o viață dublă: ziua e șofer de taxi și tot ziua e un supererou justițiar, care blochează uberiști în trafic și strigă libidinos la pasagerele care se dau jos din mașinile lor.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100

Editoriale
 • O dramă liberală cu un naționalist de operetă

  19 martie 2019

  Ca un proxenet grijuliu care încearcă să-și mărite protejata obosită căzînd la învoială cu clientul, domnul Ludovic Orban i-a luat pentru a doua oară Partidului Liberal rochie de mireasă de […]

 • Marketing și duplicitate

  19 martie 2019

  Frumoasele mașini germane slujesc lăcomia unor grupuri de afaceri cu înclinații penale. Grupul Volkswagen, de pildă, “a minţit în mod repetat şi a înşelat investitorii, consumatorii şi autorităţile de reglementare, […]

 • Un om cărunt

  19 martie 2019

  Când a devenit Eugen Orlando Teodorovici arogantul grețos de azi? Cu câțiva ani în urmă se juca de-a tehnocratul PSD și îi citeai în ochi acea slugărnicie proprie birocraților de […]

 • În așteptarea cîinilor cu drept de vot

  12 martie 2019

  Călăuzit de farul partidului purtat pe umeri de PRM-istul Codrin Ștefănescu, Liviu Dragnea pare că suferă de orbul găinii dacă n-a sesizat că “lătrăii” din Călărași nu erau nici tineri […]

 • Depinde cum privești femeia oarbă

  12 martie 2019

  Cînd spunem “justiție”, spunem “politică”. Cu aerul că invocăm absolutul spunem, de fapt, povestea unui exces. Așa cum arată faptele, justiția e numele îmbunătățit al lăcomiei, al cruzimii și al […]

romania100