Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Idei de filme cu taximetriști

Zoom Idei de filme cu taximetriști

Film cu pușcăriași

Un taximetrist iese de la pușcărie după cinci ani. Își reia vechea meserie și urcă iar la volan. Apare primul client.

– Bună ziua. Liber?

Comedie cu adolescenți

Elevul Popescu ajunge prin transfer la un liceu de elită, din centrul Bucureștiului. Deși prietenii îl știau drept un tip vorbăreț, care are mereu o poveste despre tovarășii lui dă pe Italia, aici nu reușește să-și facă nici un prieten. Diriginta îl ia deoparte pentru o discuție.

– Tinere, ce se-ntâmplă cu tine? De ce nu vorbești cu noii tăi colegi?

– Știți, eu sunt un tip mai retras.

– Cum așa? Lumea zicea că vorbești cu orele la telefon pe handsfree. Cum să fii tu un tip retras?

– Îmi pare rău, dar m-am retras în Militari.

Film istoric

Revoluția de la 1848 din Țara Românească eșuează. Revoluționarii vor să scape din București, dar toate drumurile sunt blocate. Fratele Cobălcescu vine în ajutorul lor și-i scoate din oraș, însă pe un drum lung și ocolit, în timpul căruia le împuie capul cu tot felul de povești despre combinațiile pe care le are prin Piemont și prin Statul Papal. Oprește și la Dristor vreo zece minute, ca să-și ia o shaorma cu amestec de vită și berbecuț.

Film de război

Un Logan din 2006 care n-a văzut niciodată interiorul unei spălătorii e rechiziționat de Armata Română, care vrea să-l folosească pe post de armă biologică.

Film de Crăciun

În Ajunul Crăciunului, un călător grăbit își uită telefonul mobil în taxi. Ca să facă o faptă bună, taximetristul îl caută acasă și i-l vinde tot lui.

Film horror

O fată care se grăbește să ajungă acasă după o petrecere ia un taxi pe la 1 noaptea și cursa se desfășoara exact așa cum se aștepta.

Film horror 2

O noapte întunecoasă. Pustiu pe străzi. Un bărbat ia un taxi de la colț de stradă și discută tot drumul cu șoferul despre situația politică a zilei și alte banalități. Când ajunge la destinație, află o chestie care-i îngheață sângele în vine. Motorul mașinii era mort din 1995.

Film cu supereroi

Un taximetrist de la Cormoranul duce o viață dublă: ziua e șofer de taxi și tot ziua e un supererou justițiar, care blochează uberiști în trafic și strigă libidinos la pasagerele care se dau jos din mașinile lor.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
 • Cum a inventat mama lui Liviu Dragnea la ea în sat capotul, umbrela și bulzul geto-dac

  21 mai 2019

  Liviu Dragnea i-a smuls lui Petre Daea ciosvîrta oii de la gură, jucîndu-se cu ministrul Agriculturii de-a Don Quijote. Se vede însă că elevul Dragnea Liviu n-a aprofundat romanul cu […]

 • Să rezolvăm Securitatea!

  21 mai 2019

  Președintele României, Traian Băsescu, a fost securist (sînt documente). Premierul României, Radu Vasile, a fost informator al Securității (a recunoscut-o public fostul președinte Emil Constantinescu). Premierul Theodor Stolojan a lucrat […]

 • Despre ce vorbim?

  21 mai 2019

  Taximetriștii sunt pesediști, la asta se rezumă scandalul Uber. La fel ca pesediștii, ei nu au respect pentru reguli. Sunt mitocani, fac prețuri, conduc mașini mizerabile, la fel cum Liviu […]

 • Sasus captivus

  14 mai 2019

  Dacă C.T. Popescu și Emil Hurezeanu ar fi trăit pe vremea summit-ului de la Maglavit, cînd un cioban mut a purtat convorbiri rodnice cu Dumnezeu, n-am nici o îndoială că […]

 • Mahmurul și-a făcut datoria

  14 mai 2019

  Din denunțurile scoțienilor Walker, Ballantine și Chivas, care au continuat să colaboreze cu ofițerul Traian Băsescu și după ce acesta s-a repatriat de la Anvers, se înțelege că fostul președinte […]

romania100