Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Idei de filme cu Viorica Dăncilă

Zoom Idei de filme cu Viorica Dăncilă

1) Film de război

Viorica Dăncilă, prima femeie general din Armata Română, întoarce armele împotriva Germaniei naziste la 23 august, după ce uită împotriva cui luptam, de fapt, în război. Respinge forțele hitleriste din București și pornește în fruntea a trei divizii de motorizate să elibereze capitala Ungariei, Priștina.

2) Comedie cu adolescenți

Viorica Dăncilă este o severă profesoară de matematică la un liceu din București, din anii ’80. Elevii o poreclesc Isoscel, pentru că femeia nu știe ce-i aia triunghi isoscel.

3) Film horror

Viorica Dăncilă se întoarce seara acasă de la Guvern și descoperă că la ea în sufragerie se află o literă necunoscută. Se pare că literei îi dăduse drumul în bloc un elev de clasa a treia care o cunoștea.

4) Film SF

Viorica Dăncilă e un savant nebun care inventează o mașină a timpului, ca să călătorească în trecut și să vadă cum s-au petrecut, de fapt, evenimentele din Game of Thrones.

5) Desene animate

Dexter, un copil precoce și antisocial, are un laborator secret, pe care trebuie să-l păzească de sora lui naivă și împiedicată, Viorica Dăncilă.

6) Film cu bătăi

Viorica Dăncilă se duce la un maestru chinez, ca să o-nvețe limbi străine și legislație europeană, pentru a-l dovedi în ring pe marele ei rival, Jean-Claude Juncker. Maestrul refuză inițial. Spune că nu poate să facă minuni, că nu orice învățăcel e capabil de performanță. Liviu Dragnea intervine cu un telefon și maestrul acceptă în cele din urmă. Dăncilă începe pregătirea. Prima lecție e despre respirație, care e foarte importantă în artele marțiale chineze. ”Nu mai respira pe gură, că-ți curge scuipatul”, îi spune maestrul.

7) Film polițist

În cutia poștală a unui detectiv din Videle apare o scrisoare nesemnată, plină de greșeli gramaticale. Detectivul trebuie să afle cine a asasinat limba română.

8) Film de Crăciun

Viorica Dăncilă și acolitul ei, Dănuț Andrușcă, încearcă să jefuiască un copil de șase ani care a rămas singur acasă. Vor să fure de la el o carte de colorat extrem de rară, pe care și-ar fi dorit-o și ei, mai ales că acum au atins și vârsta psihologică potrivită.

9) Serial de comedie

Petre Daea, deputatul Mitalieră și Viorica Dăncilă stau împreună într-un apartament din Balta Albă. Vecinii îl bănuiesc pe Daea că ține oi pe balcon, dar de fapt e Viorica Dăncilă, care învață de pe o casetă pentru copii de 1-3 ani cum face fiecare animal în parte.

Totuși, nimeni nu îndrăznește să le sune la ușă ca să le reproșeze ceva, pentru că deputatului Mitralieră i se spune deputatul Mitralieră, nu deputatul Cafea sau deputatul Vorbă Bună Pentru Vecini.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Vulpea cu clopoțel

  19 februarie 2019

  Cu tirbușonul în mînă, am încercat zilele trecute să extrag tîlcul unei întîmplări hazlii povestite de un amic proaspăt întors dintr-o excursie prin secuime. Cazați la cabana unui pădurar care, […]

 • Cam pioană

  19 februarie 2019

  Laura Codruța Kövesi doarme acum somnul neliniștit al urmăriților penal, învelită cu pătura otrăvită a prezumției de nevinovăție. Judecata publică a început să parcurgă etapele torturii, de astă dată cu […]

 • Asistații de la SRI

  19 februarie 2019

  Ovidiu Marincea este un fost lucrător din presă, la Realitatea TV, apărut de nicăieri ca jurnalist și dispărând apoi la fel de repede în negura care e foarte probabil să-l […]

 • În așteptarea atletului lui Dumnezeu

  12 februarie 2019

  A fost nevoie ca un parcagiu italian să se metamorfozeze în medic, pe pajiștea cu fătuci mioritice producătoare de silicon, pentru a vorbi de seninătatea criminală cu care am acceptat […]

 • Adevăratul nume al Laurei Codruța Kövesi

  12 februarie 2019

  Pentru o țară de mărime medie, îndepărtată și înapoiată, binecuvîntată de un dumnezeu amnezic, irigată de rîuri fără pești, locuită de oameni fără obraz, poluată de vorbe, ocolită de autostrăzi, […]

romania100