Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Idei de filme cu Viorica Dăncilă

Zoom Idei de filme cu Viorica Dăncilă

1) Film de război

Viorica Dăncilă, prima femeie general din Armata Română, întoarce armele împotriva Germaniei naziste la 23 august, după ce uită împotriva cui luptam, de fapt, în război. Respinge forțele hitleriste din București și pornește în fruntea a trei divizii de motorizate să elibereze capitala Ungariei, Priștina.

2) Comedie cu adolescenți

Viorica Dăncilă este o severă profesoară de matematică la un liceu din București, din anii ’80. Elevii o poreclesc Isoscel, pentru că femeia nu știe ce-i aia triunghi isoscel.

3) Film horror

Viorica Dăncilă se întoarce seara acasă de la Guvern și descoperă că la ea în sufragerie se află o literă necunoscută. Se pare că literei îi dăduse drumul în bloc un elev de clasa a treia care o cunoștea.

4) Film SF

Viorica Dăncilă e un savant nebun care inventează o mașină a timpului, ca să călătorească în trecut și să vadă cum s-au petrecut, de fapt, evenimentele din Game of Thrones.

5) Desene animate

Dexter, un copil precoce și antisocial, are un laborator secret, pe care trebuie să-l păzească de sora lui naivă și împiedicată, Viorica Dăncilă.

6) Film cu bătăi

Viorica Dăncilă se duce la un maestru chinez, ca să o-nvețe limbi străine și legislație europeană, pentru a-l dovedi în ring pe marele ei rival, Jean-Claude Juncker. Maestrul refuză inițial. Spune că nu poate să facă minuni, că nu orice învățăcel e capabil de performanță. Liviu Dragnea intervine cu un telefon și maestrul acceptă în cele din urmă. Dăncilă începe pregătirea. Prima lecție e despre respirație, care e foarte importantă în artele marțiale chineze. ”Nu mai respira pe gură, că-ți curge scuipatul”, îi spune maestrul.

7) Film polițist

În cutia poștală a unui detectiv din Videle apare o scrisoare nesemnată, plină de greșeli gramaticale. Detectivul trebuie să afle cine a asasinat limba română.

8) Film de Crăciun

Viorica Dăncilă și acolitul ei, Dănuț Andrușcă, încearcă să jefuiască un copil de șase ani care a rămas singur acasă. Vor să fure de la el o carte de colorat extrem de rară, pe care și-ar fi dorit-o și ei, mai ales că acum au atins și vârsta psihologică potrivită.

9) Serial de comedie

Petre Daea, deputatul Mitalieră și Viorica Dăncilă stau împreună într-un apartament din Balta Albă. Vecinii îl bănuiesc pe Daea că ține oi pe balcon, dar de fapt e Viorica Dăncilă, care învață de pe o casetă pentru copii de 1-3 ani cum face fiecare animal în parte.

Totuși, nimeni nu îndrăznește să le sune la ușă ca să le reproșeze ceva, pentru că deputatului Mitralieră i se spune deputatul Mitralieră, nu deputatul Cafea sau deputatul Vorbă Bună Pentru Vecini.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale
 • O, ce veste minunate!

  11 decembrie 2018

  Ultraliberalul Macron s-a comportat ca un peștișor de acvariu dispus să facă ordine în ocean. Adică să-i scutească pe marii rechini de taxa pe pradă și să le mărească guvizilor […]

 • Manu militari

  11 decembrie 2018

  Un grup organizat de generali SRI înfășurat, ca un fular de postav, în jurul președintelui Iohannis, la Alba Iulia. O imagine-stigmat, rămasă pe umărul Centenarului, în lipsă de altceva mai […]

 • Cel mai lent din curtea școlii

  11 decembrie 2018

  În decembrie 2015, Klaus Iohannis era pe val. Sărbătorea un an de la preluarea mandatului prezidențial și reușise să scape de guvernul PSD condus de Ponta, instalând un guvern tehnocrat. […]

 • În mahalalele istoriei

  4 decembrie 2018

  În vreme ce stafia miliardarului Soros stă cu ochii pe fostele țări socialiste ca nu cumva guvernanții să bage nechezol în rația noastră de libertate, Karl Marx și-a scos și […]

 • Cîinii de pază ai Securității

  4 decembrie 2018

  Samsarul agrar Adrian Rădulescu, valetul moșierului de la Nana și fost parlamentar PDL, a recunoscut controlul serviciilor asupra listelor de candidați. “Nu l-am adus noi, l-au adus Serviciile și ni […]

romania100