Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Idei de filme despre vara acestui an

Zoom Idei de filme despre vara acestui an

1) Un cetățean intră într-un restaurant. Ospătarul îi aduce meniul, iar apoi se întoarce să ia comanda. Clientul încă nu s-a decis. Ospătarul îi spune că revine în cinci minute, însă, ghinion, atunci când revine prețurile din meniu s-au mărit din cauza inflației. Clientul e foarte indignat. Se gândește serios să plece din acest restaurant care modifică prețurile în timp ce el e la masă. Dar îi este foarte foame, așa că rămâne. Prețurile s-au mai mărit încă o dată, cât el s-a gândit dacă să plece sau nu. La final, ia și desert și-l cere la pachet, în caz că se mai scumpește o dată mâncarea până deseară.

2) Suntem în vara anului 1910. Tânărul inginer ardelean Aurel Vlaicu se pregătește să se desprindă de la sol cu avionul pe care tocmai l-a construit. În ultimul moment, primește un anunț: zborul a fost anulat, din cauza grevei personalului de bord. „Bine, dar eu n-am personal de bord. Sunt doar eu în avionul ăsta pe care l-am construit cu mâna mea din scânduri și surcele.“ I se spune că nu contează. E sfătuit să reprogrameze zborul sau să ia trenul. „Unde să iau trenul? Voiam doar să mă desprind puțin de la sol și să zbor o sută de metri.“ „Atunci e simplu, puteți merge pe jos. Sunteți chiar un caz fericit, gândiți-vă la românii care încearcă să se-ntoarcă de la Roma cu o cursă Wizz Air!“

3) Un bucureștean care n-a mai avut apă caldă de trei săptămâni apelează la o soluție disperată. Va cumpăra apă caldă de la contrabandiștii care o aduc cu cisterna din Serbia. Ca să nu fie țepuit, cetățeanul nostru intră pe Internet să verifice cum arată apa caldă, pentru că îi uitase cumplet înfățișarea de când nu mai avusese parte de așa ceva. Tranzacția are loc într-o parcare din Militari, după lăsarea serii. Bucureșteanul coboară din mașină, merge la cisterna cu apă caldă, bagă degetul în marfă ca să o evalueze și, când s-o achite, din boschete apar ofițerii DIICOT, în frunte cu Nicușor Dan. Se pare că totul a fost un flagrant, parte dintr-o operațiune mai mare de luptă împotriva traficului transfrontalier de apă caldă. Pe eroul nostru îl trec toate apele, însă Nicușor Dan îl liniștește: „Tinere, stai fără grijă! În arestul Poliției aveți apă caldă două ore pe zi“.
Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale