Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ieşi afară, iarnă ordinară!

Zoom Ieşi afară, iarnă ordinară!

 ► Ţin să-l felicit pe onorabilul prezident pentru discursul perfect adecvat condiţiilor meteorologice. Deşi afară ningea cu găleata, iar mulţimea de la Universitate tuna şi fulgera, omul s-a făcut că plouă: cu modernizarea statului, cu alţii care conduc partidul şi guvernul, cu liru-liru şi Scufiţa Roşie, că odată ce-ai dat-o pe poveşti de adormit copiii e păcat să nu apelezi şi la clasice. 

 ► România sub zăpadă? Nu vă fie frică, Boc se şi implică. Şi-a luat lopăţica şi găletuşa, a adunat presa să vadă că e băiat mare şi mută zăpada singur-singurel. Între timp, privitorii mureau de rîs, iar ascultătorii mureau de frig, fiind puţin cam blocaţi pe şoselele patriei. Le ştiţi, alea care ar fi trebuit să fie curăţate de firme plătite cu milioane de euro. 

 ► Încă vă mai întrebaţi de ce n-a trimis premierul armata la deszăpezit încă din prima zi? De frică, normal: orice copil ştie că nu te joci cu soldăţeii în zăpadă, că poţi să-i pierzi şi nenea Oprea nu-ţi mai cumpără alţii. 

 ► În plus, cadrele militare erau ocupate să dezbată propunerea locotenentului erou din Cîmpia Turzii: jos Parlamentul, trăiască junta militară democrată! Că ideea e mai zuzu ca laptele, asta e clar de la o poştă. În schimb, rămîne intrebarea: dacă aşa gîndeşte un simplu toa’lent, cît de zdraveni i-or fi superiorii?

 ► Dar să încheiem optimist: meteorologii anunţă cod portocaliu şi ger de crapă bordurile pentru toată România, mai puţin Crişana şi Banat. Dacă sînteţi pedelist sau sinecurist, luaţi harta meteo şi repetaţi după mine: „Asta e harta alegerilor locale, asta e harta alegerilor locale!“.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale