Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Iliescu, nesigur dacă e judecat pentru Mineriadă sau pentru că l-a pus pe Năstase premier

Zoom Iliescu, nesigur dacă e judecat pentru Mineriadă sau pentru că l-a pus pe Năstase premier

Situație hilară astăzi pe holurile Tribunalului București după ce fostul președinte Ion Iliescu s-a prezentat la audieri crezînd că e acuzat de crime împotriva umanității pentru că l-a numit pe Adrian Năstase premier, nicidecum pentru dosarul Mineriadelor.

“Hai că m-ați și speriat! Să nu-mi mai faceți niciodată din astea, bine? Dacă-i doar pentru mineriade e bine, măi, dragă, măi!”, a declarat Iliescu chicotind binedispus. “Mă speriasem că-i gravă și fără ieșire. Vorba aia: se știe! Dar așa, dacă m-au băgat doar cu Mineriadele e clar pentru toată lumea că sînt nevinovat, pentru c-a trecut multă vreme de atunci și sînt o persoană în vîrstă”

Potrivit avocaților lui Ion Iliescu, întreaga apărare a acestuia se bazează pe faptul că Ion Iliescu e un om bun care nu are cum să facă rele, mai ales rele care au fost făcute acum multă vreme. De asemenea, Iliescu va insista pe fapul că în discuția telefonică cu Miron Cozma el nu a chemat minerii, le-a spus doar că pot să vină, dacă au chef. Iar ei au avut chef.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint